2777
2789
عنوان

از چند سالگی مستقل شدین و چطوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17390 بازدید | 89 پست
شغلم بي ارتباط با رشتم بود، يه كار اداري بود تقريبا در واقع همه كاره و هيچ كاره بودم محل كارم ...

چه عالی از اون سن بعد اقتصادیتون خوب بوده واقعا من بخوام وام بگیرم فکر کنم تا پنج سال تصمیم گیریم طول بکشه😂

اره منم ولی الان ازدواج کردم شوهرم نسبت ب مجردیام خیییییییییییلی محدودم کرده حس خیلی بدی دارم😔

من فعلا مجردم.اشکال نداره عزیزم همینک خوشخت باشی جبران میشه

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه رفتم سرکار

خب یعنی چه کاری. من الان نوزده سالمه میخوام مستقل شم ولی یکم سردرگمم از کجا شروع کنم میتونم پشتیبان قلمچی بشم یا تدریس تو غیر انتفاعی برای کوچولوها . تو رشته خودمم تا درسم تموم بشه نمیشه کار کرد. واقعا سر درگمم

من فعلا مجردم.اشکال نداره عزیزم همینک خوشخت باشی جبران میشه

مرسی گلی

انشاالله خوشبخت شی عزیز❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من عاشق کار کردن بودم...حتی پدرم خیلی باهام مخالف بود با اونکه از لحاظ مالی مشکلی نداشتیم دلم میخواس ...

آدم تو این سن حس پرنده ای رو داره که دیگه وقتشه از لونه بپره بره دنبال دنیاش.

کارمند یه شرکتم بی ارتباط به تحصیلم اما خوبه  بگرد کار پیدا کن تا استقلال مالی داشته باشی

موفق باشی عزیزم.

در اصل هدفم از تاپیک این بود بدونم تو رنج سنی 18-19 آدم میتونه تو چه زمینه ای کار پیدا کنه.

خب یعنی چه کاری. من الان نوزده سالمه میخوام مستقل شم ولی یکم سردرگمم از کجا شروع کنم میتونم پشتیبان ...

پشتيباني قلچي واقعا چرته🙈🙈🙈

ببخشيد اينجوري ميگم، ولي اولش كلي كلاساي مسخره برات ميذارن بعد به ازمون ميگيرن كه چرا مي خواي پشتيبان بشي، بعد يه ازمون از مطالب مسخره اي كه گفتن، بعد يه مدتم الكي سر ميدوننت تو مناطق خيلي دور با هزينه خودت بري تو مدارس مختلف تبليغات قلمچيو ببري

ما كع رتبه برتر دانشگاه تهران بوديم باهام ن اينكارو كردن😂😂😂

ولي اگه امكان تدريس داري شك نكن بهترين گزينه است

مرسی گلی انشاالله خوشبخت شی عزیز❤

مرسی گلم😘

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
چه عالی از اون سن بعد اقتصادیتون خوب بوده واقعا من بخوام وام بگیرم فکر کنم تا پنج سال تصمیم گیریم طو ...

نه وقتي مزه پول بياد زير دندونت قدرت تصميمگيريت افزايش پيدا مي كنه😁😁

پشتيباني قلچي واقعا چرته🙈🙈🙈 ببخشيد اينجوري ميگم، ولي اولش كلي كلاساي مسخره برات ميذارن بعد به از ...

آره میدونم چرته. من خودم همیشه بدترین القابمو تو دلم به پشتیبانام میدادم که چرا تز مشاور بودن به خودشون میگیرن با اینکه رشتشون مثلا زمین شناسیه 😂

ولی خب دم دستترین گزینه بود😂

نه وقتي مزه پول بياد زير دندونت قدرت تصميمگيريت افزايش پيدا مي كنه😁😁

اینم حرف بجایی بود. من رشتم پیرا پزشکیه از الان هزار تا نقشه کشیدم با پولی که تو طرح میدن چه کنم اخرشم تصمیم گرفتم مهاجرت کنم باهاش😂

آره میدونم چرته. من خودم همیشه بدترین القابمو تو دلم به پشتیبانام میدادم که چرا تز مشاور بودن به خود ...

اره واقعا😂

برات واقعا ارزوي موفقيت مي كنم، انرژيتو حس كردم از پشت كلماتت😘😘😘