2777
2789
عنوان

از چند سالگی مستقل شدین و چطوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17390 بازدید | 89 پست

خوشبحالتون ک استقلال مالی دارید من بیکارم😔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ترم دو دانشگاه.....اول بازاریابی شروع کردم‌...کارای مختلف رو انجام دادم تو سن پایین چون دانشجو بودم سخت بود‌‌..یه مدت یادمه تو رستوران صندوق دار بودم‌...هم کانتر...پنج  عصر میرفتم تا یازده شب خوبیش این بود یه سرویس داشت‌.....الان بیست و شش سالمه و همچنان شاغل. کار واسه  زن خوبه‌‌...علاوه بر برطرف کردن نیاز مالی  اعتماد بنفس خوبی به آدم میده‌‌‌

منم مث تو همه جا تنها میرفتم خیلی خوبه ب نظرم هنوزم تنها میرم

اره منم

ولی الان ازدواج کردم شوهرم نسبت ب مجردیام خیییییییییییلی محدودم کرده

حس خیلی بدی دارم😔

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
از ترم دو دانشگاه.....اول بازاریابی شروع کردم‌...کارای مختلف رو انجام دادم تو سن پایین چون دانشجو بو ...

صندوق داری خیلی سخته 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

من عاشق کار کردن بودم...حتی پدرم خیلی باهام مخالف بود با اونکه از لحاظ مالی مشکلی نداشتیم دلم میخواست خودمم کار کنم...وقتی گفتم میخوام برم صندوقدار رستوران بشم بابام خیلی عصبانی شد....ولی من رفتم....الانم میدونم از پس خودم بر میام.تنها هم باشم بازم می تونم پول دربیارم....خدا سلامتی بده....

منظورم مالی بود . اگر میشه در مورد شغلتونم توضیح بدید  

شغلم بي ارتباط با رشتم بود، يه كار اداري بود تقريبا در واقع همه كاره و هيچ كاره بودم

محل كارم خيلي اذيت شدم به خاطر همكار بسيار بدي كه داشتم ولي همشو تحمل كردم كه بتونم ثابت بمونم سر يه كار و شغلمو عوض نكنم،اولين حقوقم دويست تومن بود دقيقا ١٠ سال پيش، زياد نبود ، بيشتر كادو ميخريدم براي بقيه و دل خرج كردن نداشتم زياد براي خودم😅

حقوقم سالي ٥٠ تومن اضافه ميشد، تصميم گرفتم درخواست يه وام سه ميليوني بدم به محل كارم و با يه مقدار پس انداز  حدود هفتصد تومن و قرض و قوله يه ماشين صفر خريدم، نصف حقوقم تا يكسال و نيم رفت براي قسط وامم، خانوادم خرج بيمه ماشينو ميدادن😅دوسال داشتمش و بعد براي تهيه جهيزيم فروختمش

در كل دوران خوبي بود، بيشتر احترام داشتم هم تو اجتماع هم تو خانواده، اوائل هم كه عقد بودم هنوز سركار ميرفتم و اصلا درگير مسائل خاله زنكي نبودم