2777
2789
عنوان

خانه سالمندان خواهش میکنم هرکسی میتونه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3752 بازدید | 107 پست
من فكر كردم الزايمر. يعني فراموشي  و درمان داره

بله يعني فراموشي، اما از نوع شديدش كه هر روزم پيشرفت ميكنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مادرم ۲ساله کاملا زمین گیره پدرم غذاشو درست میکنه 

مراقب باشيد زخم بستر نگيره چون بيماري آلزايمر بدن رو مستعد زخم بستر ميكنه مادر من أواخر عمرشون تا حدي پيشرفت كرد كه غذا رو ميذاشتيم داخل دهانش يادش ميرفت بجوه

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه زن عموي شوهرمم اينجوريه با سرنگ ابميوه و سوپ ميدن الان اوردن توي خونه يه پرستارم گرفتن براش دوس ...

ماهم ی مدت با سرنگ غذا میدادیم ک دیگه عضلات معده اش کار نکرد و غذا میرفت تو ریه اش.۶ماهی هست ک از معده لوله گوارش گذاشتن

مادره شما چند سالشه در اثره چي اين الزايمر مياد ميشه توضيح بدي

مادر من ٧١ سالشه نزديك ٥ ساله تشخيص الزايمر دادن اما خدارو شكر روندش كند بوده حال مادرم خوبه خيلى كم حافظه كوتاه مدتش مشكل داره 

اينكه از كجا مياد و نميدونم ولى ميدونم ارث تاثيير داره مادربزرگمم از الزايمر مرد ، در نتيجه فكر كنم منم از الزايمر بميرم 😔

هعى خدا خيلى ناراحت شدم مادر منم الزايمر داره اما اولشه هنوز اونطور نشده واقعا لرزيدم و الان دارم گر ...

درسته خوب نميشن، اما فكر كنم بشه جلوي پيشرفتشو گرفت، حداقل ثابت نگهش داشت،،، خيلي سخته،،، مادربزرگ منو در حقيقت بابا و مامان من ازش مراقبت ميكردن،، سه سال ما بچه ها بندرت مامان و بابامونو ميديدم چون هميشه خونه پدربزرگم بودن،،، اونام راضي نميشدن از خونه خودشون دل بكنن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
هعى خدا خيلى ناراحت شدم مادر منم الزايمر داره اما اولشه هنوز اونطور نشده واقعا لرزيدم و الان دارم گر ...

داروهاشو مرتب بديد باهاش حرف بزنيد تي وي حتما ببينه اگر سواد دارن روزنامه كتاب جدول حل كنن داروي خواب اصلا نخوره كندر أفشره گل سرخ بخوره روغن اسطوخودوس و گلاب بو كنه همش مغزيجات زياد بديد بخوره پنير كلا حذف كنيد فوليك اسيد هم خوبه براشون مراقب باشيدزمين نخوره 

عزيزم شما پرستار براي مادرتون بگيريد فكر كنم بهتر باشه

آخه كسي كه بياد با پدرتون ازدواج كنه شايد به مادرتون خوب نرسه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
یه لحظه سیزده سال پیش مادر بزرگم اومد جلو‌نظرم که پدربزرگم تا لحظه اخر پرستارش بود.بعد مادربزرگم، پد ...

خدا رحمتشون کنه

پدرم از تنهایی زیاد یکسره فکرو خیال میاد ذهنش و گریه میکنه

منم فكر ميكنم الزايمر فقط فراموشي هست ولي متاسفانه به مرور روي تمام اعصاي بدنم اثر ميزاره و همه رو از كار ميندازه 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

بنظر من بدترين درد آلزايمر هست مامانم اينقدر أواخر نگاهش عميق شده بود هر بار يادم ميوفته گريه ميكنم مثل يه آدمي كه گمشده تو كوچه پس كوچه هم ميشناخت هم نميشناخت بغلش ميكردم بوسش كنم اول خودشو ميكشيد كنار بعد كه آروم تو گوشش حرف ميزدم شُل ميشد تو بغلم بميرم براش😭😭

مراقب باشيد زخم بستر نگيره چون بيماري آلزايمر بدن رو مستعد زخم بستر ميكنه مادر من أواخر عمرشون تا حد ...

آره مادربزرگ منم همينطور شده بود يادش ميرفت غذاشو بجوئه،،، عين بچه ها شده بود گاهي خودش ميخواست غذا بخوره با دست ميخورد، دختر من اونموقع كوچيك بود، يه بار ديد، ازش ياد گرفته بود ميگفت ميخوام مثل مادرجون با دست غذامو بخورم،،، الهي بگردم چقدر ساكت و مظلوم شده بود