2777
2789
عنوان

خانه سالمندان خواهش میکنم هرکسی میتونه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 107 پست

یه لحظه سیزده سال پیش مادر بزرگم اومد جلو‌نظرم که پدربزرگم تا لحظه اخر پرستارش بود.بعد مادربزرگم، پدربزرگ الزایمر گرفت..شرایطتون قابل درکه..حتما توی سالمندان مورد هست.اما با رضایت قلبی پدرتون.چون ایشون واقعا وابسته مادرتون هستن..با تمام وجودم وقت نماز ارامش براتون میخوام..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد مادرت خوب بشه  مگه نگفتي خودش غذا درست ميكنه

آلزايمر كه خوب شدني نيست، روز به روز بدتر ميشن،،، مادربزرگ منم خدا رحمتش كنه آلزايمر گرفت، سه سال زمينگيرش كرد،تا حدي كه حتي حرفم نميتونست بزنه، كنترل ادرار و ،،،هم نداشت،،، غذا رو بايد تو دهنش ميذاشتن،،،فقطم پدربزرگ و مامان و باباي منو تاحدودي ميشناخت، حتي دختراشم نميشناخت

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
يبار ديگه بخون. زندگى نباتى داره مادرشون

اخه زن عموي شوهرمم اينجوريه

با سرنگ ابميوه و سوپ ميدن الان اوردن توي خونه يه پرستارم گرفتن براش دوسال ميشه

لايك نكن مرسي اه
آلزايمر كه خوب شدني نيست، روز به روز بدتر ميشن،،، مادربزرگ منم خدا رحمتش كنه آلزايمر گرفت، سه سال زم ...

من فكر كردم الزايمر. يعني فراموشي 

و درمان داره

لايك نكن مرسي اه

عزيزم جاهايي هستن مثل مراكز خدماتي كه نظافتچي ميفرستن به خونه ها اونجا تماس بگير بگو كسي رو ميخوام كه بياد فقط همخونه بشه براي پدرم من يادمه خانمهاي حتي جوان بودن با بچه كه سر پناه نداشتن حاضر بودن در قبال داشتن سر پناه امن بيان و بمونن 

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

يه تير دونشون دارن ميزنن هم پرستار مادر هم خونه دار پدر

همه ما زنا يه تير و هزار نشونيم براي مردا( شوهرامون) 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آلزايمر كه خوب شدني نيست، روز به روز بدتر ميشن،،، مادربزرگ منم خدا رحمتش كنه آلزايمر گرفت، سه سال زم ...

مامان من خیلی وقته ک این مراحلم رد کرده و ی چیز عجیب غریبی شده

هعى خدا خيلى ناراحت شدم مادر منم الزايمر داره اما اولشه هنوز اونطور نشده واقعا لرزيدم و الان دارم گر ...

مادره شما چند سالشه

در اثره چي اين الزايمر مياد

ميشه توضيح بدي

لايك نكن مرسي اه