سلام . بچه ها من میخام یه سونو گرافی حساس و مهم برم .( شیش- هفت هفته ام برای تشکیل قلب جنین ) پرسیدم گفتن دکتر پایدار خوب هس کارش . ولی شنیدم دوتا دکتر به این اسم هس و یکیش هس که کارش خوبه و دقیق سونو میکنه. شما میشناسین کدومه ؟ اسم کوچیکش یا ادرس یا هر اطلاعی ک دارین ..
چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
نیازی نیست واسه سوتو قلب حالا خیبی هن دکتر با مهارت و خاصی باشه شش هفت هفته هم زوده میخوای بری
اخه من لکه بینی دارم و شیش هفته رفتم سونو داخلی پیش دکتر ادیب گفت قلب رو نمیبینم هفته دیگه بیا ، ولی شنیدم علاوه بر ادیب دکتر پایدار هم کارش خوبه . اخه دکتره نگرانم کرد گفت انتظار داریم شش هفته با سونو داخلی ببینیم
چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
سونو قلب جنین اصلا حساس و مهم نیست هر دکتری تو بدترین جا اینو میتونه انجام بده...اصلا برا سونو قلب کسی پیش ادیب و پایدار نمیره همون دکتر زنان تو مطب انجام میده