2777
2789
عنوان

شیرازیا بیاین یه سوال داشتم 🙆

159 بازدید | 23 پست

سلام . بچه ها من میخام یه سونو گرافی حساس و مهم برم .( شیش- هفت هفته ام برای تشکیل قلب جنین )  پرسیدم گفتن دکتر پایدار خوب هس کارش . ولی شنیدم دوتا دکتر به این اسم هس و یکیش هس که کارش خوبه و دقیق سونو میکنه.  شما میشناسین کدومه ؟  اسم کوچیکش یا ادرس یا هر اطلاعی ک دارین ..

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول که این سونوی همچین حساسی نیست وهرجایی انجام میده البته هفته هشت بری بهتره

دوم اینکهفکر کنم علیرضا باشه اسمش

سونوگرافی خوب هم که بعدا برای ان تی و...هم بخوای بری بنظرم ویولت ادیب هست که عالیه

شکراللهی هم خوبه

دکتر ابطحی عالیه

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
نیازی نیست واسه سوتو قلب حالا خیبی هن دکتر با مهارت و خاصی باشه شش هفت هفته هم زوده میخوای بری

اخه من لکه بینی دارم و شیش هفته رفتم سونو داخلی پیش دکتر ادیب گفت قلب رو نمیبینم هفته دیگه بیا ، ولی شنیدم علاوه بر ادیب دکتر پایدار هم کارش خوبه . اخه دکتره نگرانم کرد گفت انتظار داریم شش هفته با سونو داخلی ببینیم

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
اخه من لکه بینی دارم و شیش هفته رفتم سونو داخلی پیش دکتر ادیب گفت قلب رو نمیبینم هفته دیگه بیا ، ولی ...

بزار هشت هفته برو هی نرو دکتر سونو داخلی کنن و استرست بدن اسراحت کن انشالله قبل هم که دیده شد مرتب شیاف بزن