2777
2789
عنوان

خانمایی ک شوهر زن ذلیل دااارنن😍😁😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق شوهرشون همینه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
دقیقا!!! ما هم از همون اول نامزدی بهم قول دادیم تو هر شرایطی حرمتها رو نشکنیم به خاطر حرف خانواده ها ...

اره واقعا

بعضيا ميان ميگن شوهرم بهم ميگه خفه شو

به خانوادم فحش ميده

خيانت ميكنه

نميتونم اينارو درك كنم چجووري گذاشتن به اينجا برسه!!!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از مرد زن ذلیل بدم میاد ،مردی که هیچ نظر و اراده از خودش نداره ،حتی اگه شوهرم باشه ،وا شاید زن حرفش زور باشه مرد باید بگه چشم یا برعکسش فرقی نداره

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

ترفند نداره کسی که مظلومه و زن ذلیل ذاتن اینطوره مثل اینه بخوای یه گرگو مثل بره رام کنی نمیشه یا خیلی زمان میبره.تو خونه ما دو طرف گرگیم😂😂😂

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊

زن ذلیل نیست تا حالا به خودش و خونوادش کوچکترین بی احترامی نکردم با اینوه تو یه حیاطیم، اونم به من خیلی احترام میذاره تو کوچکترین کارا باهام مشورت میکنه و نظرمو عملی میکنه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
اون بابای منه😍😁ینی بدون مشورت مامانم هیچکار نمیکنه

یدونه از اونا لدفا😍🤣

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

شوهر من از زمان مجردي اش حرف حرف خودش بوده جالبه كه تو خونه پدريش هم هميشه حرف اول و اخر رو شوهرم ميزده به قوا خودش به كسي باج نميداده به خاطر شغلش كه تو بازار كار ميكرده به فول خودش نبايد وا ميداده يعني براي يه چك برگشتي ميره مغازه طرف كل مغازه اشو بهم ميريزه ميره تو شكم طرف خلاصه ادم مظلومي نيستش اما تو خونه حرف حرفه منه همچين نشوندمش سر جاش كه نگو گفتم تو مغازه ات تو رييسي اما اينجا نميتوني براي من رييس باشي ها اينجا خونه منه خانوم خونمم حرف هم حرف منه تو هم شوهرمي بايد به حرف من باشي همين و بس با منم بخث نكن

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
من عاشقشم😅😂 

واقعا؟؟به نظر من چه مرد چه زن اگه مدام نظر خودشو سرکوب کنه و فقط بله قربانگو طرف مقابل باشه به مرور زمان بی عرضه میشه و دیگه نمیتونه هیچ کاریو بدون رضایت کسی انجام بده حتی اگه کاریم به کارش نداشته باشن.کلا من مرد مقتدر و مهربون دوس دارم خداروشکر شوهرمم اینطوریه..

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

شوهرمنم به حرف من گوش میکنه

من کاری نکردم ذاتا حرف گوش کنه 

تازه بعضی وقتام میگه انقد بدم میاد از مردایی که گوش به حرف خانومشونن 🤣😂 منم دیگه نمیگم بابا تو خودت یکی از اونایی میگم اره ینی چی مثلا😂😂😂

تظاهر میکنم به زندگی کردن
اخ اخ انقد دوس دارم بعضی مردارو میگن هرچی خانمم بگه😁😁همش تو جمع نظر میپرسن احترام میزارن.همه چیو م ...

دقیقا بنظره منم ی چیزه ذاتیه اینکه میگن فلان کارو کردم فلان کار نکردم اصن درست نیس اگه اون طرف ذاتش خوب نباشه تو وجودش نباشه این حرکتا با هیچ صراطی مستقیم نمیشه

از مرد زن ذلیل بدم میاد ،مردی که هیچ نظر و اراده از خودش نداره ،حتی اگه شوهرم باشه ،وا شاید زن حرفش ...

ن دیگه در اون حد ک خودش نظر نداشته باشه.اما نظر خانومش خیلی مهم باشه واسش.مخصوصا پیش خانواده ها.همش خانمشو مطرح کنه😁😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"