بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی شما تو زندگیت حد و حدود بزاری یه جورایی مثل یه مرز میمونه که طرفت براش سخت میشه که بخواد ازش رد بشه میفهمی منظورمو؟؟ کافیه یه بار شما فوش بدی حریم که شکست برا دفعه بعد راحتتر فوش میدی یه مدت هم که بگذره و بهش عادت کنی کم کم فحشات رکیک تر هم میشه برا همین از همون اول باید محکم حد و مرزت رو نگه داری
عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍
ن متاسفانه من دیدم خیلی مردها اونجور ک باید ب زن ارزش نمیدن.😞
من فکر میکنم تو جامعه ی مادر ها بلد نیستن پسرهاشون رو طوری تربیت کنن که واسه جنس مونث ارزش و احترام قائل بشن؛ بس که حتی خود ماها وقتی صاحب دختر میشیم خیلی هامون عزا میگیرن که ای وای بچه دختر شد؛ خود ماییم که ارزش خودمون رو نمیدونیم و نمیتونیم به نسل بعدیمون انتقال بدیم
عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍
یه سری از مردا ذاتن حرف گوش کنن یه عده هم مجبورن حرف گوش کن باشن یه عده هم تحت تاثیر محیط اطراف و نگاه کردن به بقیه حرف گوش کن میشن یه سری از عشق زیاد حرف گوش میدن و مدل های مختلف دیگه..
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍