2777
2789
عنوان

خانمایی ک شوهر زن ذلیل دااارنن😍😁😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 83 پست

والا شوهر‌م میگه من زن ذلیل نیستم زن دوستم😂

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
واقعا؟؟به نظر من چه مرد چه زن اگه مدام نظر خودشو سرکوب کنه و فقط بله قربانگو طرف مقابل باشه به مرور ...

ن عزیزم منظور منم این نبود ک یکی از طرفین نظرشو تحمیل کنه.اما دوس دارم نظر و خواستم واقعا واسه طرف مقابل مهم باشه.شخصیتمو جدی بگیره. 

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم منظور منم این نبود ک یکی از طرفین نظرشو تحمیل کنه.اما دوس دارم نظر و خواستم واقعا واسه طرف م ...

خب اینجوری که همه دوس دارن ولی اگه میخای اینجوری باشه خودتم باید به نظر و خواستش اهمیت بدی تا اونم یاد بگیره

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
اره واقعا بعضيا ميان ميگن شوهرم بهم ميگه خفه شو به خانوادم فحش ميده خيانت ميكنه نميتونم اينارو د ...

اونا احتمالا جوراب شوهرشونو سوراخ نمیکنن😃😄

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
زن ذليل نيست ولي اجازه نميدم يه كلمه توهين آميز از دهنش دربياد و خودمم اينكارو نميكنم واسه همين ا ...

خانمی خوشحالم از رابطه ی خوبی که دارید. ولی قبول کن طرفت پست و وقیح نیست. چون اگر بود تلاش شما برای درست شدنش بی نتیجه بود

ن دیگه در اون حد ک خودش نظر نداشته باشه.اما نظر خانومش خیلی مهم باشه واسش.مخصوصا پیش خانواده ها.همش ...

خخخخخ

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
مرد زن ذلیل یا زن مرد ذلیل قابل احترام نیست و زندگی این مدلی قشنگ نیست، این نظر منه

زن ذلیل ی اصطلاح ک همیشه گفتن.شاید زن دوس بگم بهتره.نمیدونم منظورمو چجور برسوونم.بعضی مردا خیلی هوای زنشونو دارن.ازونا میگم😁

این که ابیه؟؟🤣🤣

قرمز نداشتن 😞😞😞😞

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
زن ذلیل ی اصطلاح ک همیشه گفتن.شاید زن دوس بگم بهتره.نمیدونم منظورمو چجور برسوونم.بعضی مردا خیلی هوای ...

آخه بعضی مردا اینقدر زن ذلیل میشن که حتی بخاطر زنشون به مادر و پدر بی احترامی میکنن اونم پدر و مادری که با جون و دل بزرگش کردن

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
شوهرمنم به حرف من گوش میکنه من کاری نکردم ذاتا حرف گوش کنه  تازه بعضی وقتام میگه انقد بدم میا ...

مثلا اگه خواسته ای داشته باشی همیشه قبول میکنه؟اگ در توانش باشه اما مخالفت کنه چکار میکنی؟

آخه بعضی مردا اینقدر زن ذلیل میشن که حتی بخاطر زنشون به مادر و پدر بی احترامی میکنن اونم پدر و مادری ...

ن دیگه.اون بیشعوره 😑 اتفاقا ب نظر من اگ مردی ب مادر خودش عزت احترام قائل باشه واسه خانمشم اینطور میشه و بالعکس..

اونا احتمالا جوراب شوهرشونو سوراخ نمیکنن😃😄

😂😂😂😂آبرومو بردي كه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خانمی خوشحالم از رابطه ی خوبی که دارید. ولی قبول کن طرفت پست و وقیح نیست. چون اگر بود تلاش شما برای ...

ممنونم❤️

خب عزيزم بايد از پايه و اساس آدم حواسش به رابطش باشه

از همون او كه عقد ميكني بايد براش خط قرمز هارو روشن كني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤