2777
2789
عنوان

خانمایی ک شوهر زن ذلیل دااارنن😍😁😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مرد زن ذلیل متنفرم به نظرم احترام باید متقابل باشه

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

من بخدا کاری نمیکنم خانوادگی اینجورین.کلا خیلی خوبن ماشاالله

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عشقمم تو ک زن زندگی اصن😄😍

جووون😍😍😍😍😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از مرد زن ذلیل متنفرم به نظرم احترام باید متقابل باشه

من عاشقشم😅😂 

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
چراااا

چون حوصله ی دعوا ندارم😣

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

شوهر منم خیلی خوبه....ب حرفم اهمیت میده...ولی چن وقته میگ بریم خ مامانم بشینیم اما هرچقد تو گوشش میخونم ک ن من نمیام ب خرجش نمیره دیگ نمیدونم چیکا  کنم ک ب حرفم کنه....اگ با زبون خوش گفتم نمیخوام با مامانت روم باز بشه اگ با دعوا گفتم مرغش یه پا داره.خستم کرده.بهشم میگم نمیام میگ پس برو خونه بابات

گوش کن دیگه ن درحده بله قربان😁

😁😁😁

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
زن ذليل نيست ولي اجازه نميدم يه كلمه توهين آميز از دهنش دربياد و خودمم اينكارو نميكنم واسه همين ا ...

دقیقا!!! ما هم از همون اول نامزدی بهم قول دادیم تو هر شرایطی حرمتها رو نشکنیم به خاطر حرف خانواده ها با هم دعوا نکنیم و اینو تو این ۸ سال رعایت کردیم؛ دعوای ما نهایت یک ساعت قهر داره؛ احترام رمز موفقیت خانواده اس

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍
اومدم رئیسارو ببینم😆

اخ اخ انقد دوس دارم بعضی مردارو میگن هرچی خانمم بگه😁😁همش تو جمع نظر میپرسن احترام میزارن.همه چیو میزارن کف دست زنشون😍😃

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"