2777
2789

سلام 

برای روشن و شفاف شدن پوست چی خیلی عالی جواب میده ؟

برای ازبین بردن جای جوش چکار باید کرد؟

برای سفید کردن دندان ها چه راه های بی ضرری وجود داره؟

برای زیباتر شدن دست ها چکار کنیم ؟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا روشن شدن و اینکه جوش نمیزنم 3بار تو هفته اسکراب میکنم پوست صورتمو ....بعد پاک کردن ارایش تونر میزنم قبل خواب بیشتر وقتا گلاب میزنم و ماسک عسل و ابلیمو برای لطافت پوست عالیه و ماسک سفیده تخم مرغدضد چروکه 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

بچه ها من همیشه برای صورتم مارکهای گرون میگرفتم مثل کدلی، پایو، گرلن. ایندفعه گفتم یه بار به جنس ایرانی اعتماد کنم سینره خریدم. یه لایه بردار گرفتم با ویتامین سی. واقعا راضیم. قسمت چونه من قبلنا جوش زیرپوستی دردناک زده بود جاش سیاه و لم شده بود از بین برده. پوست صورتم روشن تر شده. سرم و کرم ضد چروکش رو هم گرفتم. پوست صورتم رو سفت کرده. در کل خیلی راضی هستم نسبت به پولی که بهش دادم واقعا کارایی داشته. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
بچه ها من همیشه برای صورتم مارکهای گرون میگرفتم مثل کدلی، پایو، گرلن. ایندفعه گفتم یه بار به جنس ایر ...

منم ژل ضد جوششو گرفتم خیلی راضی بودم

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏

برای زیبایی دستاتون گلیسیرین و روغن بادوم رو مخلوط کنید شب بزنید به دستها و پاهاتون دستکش نخی جوراب نخی بپوشید تا صبح. بعد از سه چهار روز خودتون تفاوت رو می‌بینید. من یه کم هم کرم مرطوب کننده قاطی کردم ریختم تو قوطی کرم. هر شب میزنم. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
بچه ها من همیشه برای صورتم مارکهای گرون میگرفتم مثل کدلی، پایو، گرلن. ایندفعه گفتم یه بار به جنس ایر ...

من یبار خواستم سینره بگیرم.فروشنده نزاشت ک ب درد نمیخوره😐

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

ماسک سدر وماست اگه پوست خشک باشهماسک سدر و اب لیمو اگه پوست چرب یاشه عالیههه

برا سفید شدن دندون پوست موزو بهش بمالید

براشفافیت دست جوش شیرین و اب لیمو بزنید

یامیتونید اب لیمو و شکر بزنید شکر بهترین اسکرابه

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏
من یبار خواستم سینره بگیرم.فروشنده نزاشت ک ب درد نمیخوره😐

همشون همینو میگن چون به نفعشون نیست. قیمتش خیلی خیلی مناسبه. من گرلن میگرفتم 700 تومن حالا سینره گرفتم صد تومن. معلومه که فروشنده نمیذاره سینره بگیرم. 

همشون همینو میگن چون به نفعشون نیست. قیمتش خیلی خیلی مناسبه. من گرلن میگرفتم 700 تومن حالا سینره گرف ...

سینره صد تومن؟لایه بردارشو من پرسیدم گفت ۳۵ت😯

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
عزیزم لایه بردارش خوب بود؟منم جای جوش دارم  به نظرت لایه برداربخرم یا ترمیم کننده؟

من استفاده نکردم !فقط پرسیدم 

همشون همینو میگن چون به نفعشون نیست. قیمتش خیلی خیلی مناسبه. من گرلن میگرفتم 700 تومن حالا سینره گرف ...

واقعا ۷۰۰ میدین ب لایه بردار؟😐