برای روشن و شفاف شدن پوست چی خیلی عالی جواب میده ؟
برای ازبین بردن جای جوش چکار باید کرد؟
برای سفید کردن دندان ها چه راه های بی ضرری وجود داره؟
برای زیباتر شدن دست ها چکار کنیم ؟
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
لایه بردار نه عزیزم. ضد چروک و آبرسان بود. آره قبل از سینره هر دوماه یک و نیم فقط کرم میخریدم. الان که گرونترم شده. ولی نمیدونم سینره ها تموم شد دوباره از همین بخرم یا برم سراغ همونا. بر سر دوراهی موندم.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
آبرسان برای پوست الزامی هست عزیزم. در کنارش باید از ضد چروکها و کلاژن ساز ها هم استفاده کنی. من برای پوستم هزینه زیاد میکنم. برای دست و صورت و بدن. تقریبا دو ماه یکبار کرمها حدود یک و نیم میشه. لباس هم که اصلا حساب کتاب نداره هر چی خوشم بیاد میگیرم.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
شما چندسالته پوستت خوب نس؟ب نظر من اینا چیزه اضافس واسه پوست😕چرا عادت میدی پوستتو ب این چیزا
من 35.این چیزا اضافه نیست چون تو مملکت ما نه هوای درست حسابی هست نه خونه مون آفتاب میبینیم نه غذاهامون درست و حسابی پر از پالم و هورمون و آنتی بیوتیک، هوا پر از ریزگرد و سرب، آب ناسالم. نظر من اینه البته.
بچه ها من همیشه برای صورتم مارکهای گرون میگرفتم مثل کدلی، پایو، گرلن. ایندفعه گفتم یه بار به جنس ایر ...
دقیقا منم اینبار پریم گرفتم عالی در اومد قبلا اوریاژ و لیراک میزدم بهشون ی مقدار حساسیت داشتم
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مىدانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مىدانید ایران احداث کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مىدانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى ام اس در جهان است؟۷-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مىدانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است۹-آیا مىدانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مىدانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
شما تحت نظر دکتر استفاده کردید یا همین جوری؟ میگن قرص ایمیدین هم خوبه.شما استفاده نمیکنید؟
نه من قرص نخوردم. من یه فروشگاه آشنا دارم که دوره های پوست گذرونده از شش هفت سال پیش تحت نظرش شروع کردم از آبرسان ساده استفاده کردم. به مرور محصولات رو قوی کرد. بعد دکتر رفتم ازم پرسید چی استفاده میکنی مارکها رو گفتم گفت همشون خوبن