2777
2789

بیخیال بابا.بدت نیادا ولی رابطه خودتو وشوهرت تقصیرخوذت بودکه خرابش کردی.درسته خانواده شوهرت پیش جاریت بدتوگفتن ولی خداییش پیش شوهرت بدتونگفتن ونخواستن بینتون به هم بخوره این جاریت بودکه بینتونوبه هم زد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم تحمل کن و بحث نکن این فقط قسمت کوچیکه زندگیته که داره باسختی میگذره و سرنوشت تو نیست.چون شوهرت دوستت داشته ومطمینا هنوزم داره از خودت شروع کن بحث نکن بزار جو ارومتر شه بعد اروم اروم حرفاتو بزن بهش 

بیخیال بابا.بدت نیادا ولی رابطه خودتو وشوهرت تقصیرخوذت بودکه خرابش کردی.درسته خانواده شوهرت پیش جاری ...

آره راست میگین  ولی واقعا دیگه تحملش نداشتم دچار سه بحران شده بودم‌که دوست داشتم شوهرم حلش کن و بی تفادت شد و منم دیگه ...

نباید به خاطر یه مشت آدم دورو و ع و ض ی زندگیت رو خراب میکردی

کاش یکم عاقلانه تر رفتار میکردی ولی هنوزم میتونی رابطتون رو درست کنی ولی خب سخته دیگه خیلی تلاش میخواد

اول از همه هم باید روی خودت کار کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مقصر خودتی که زندگیتو فدای خاله زنک بازی کردی....مردام از زن خاله زنک بدشون میاد

من جای تو باشم یه روش جدید پیش میگیرم و رابطمو با شوهرم از سر میگیرم

خانواده شوهرو که گفتم قهوه ای ببین و اصلا روی خوش بهشون نشون نده خونتم میان فقط بپز براشون باهاشون هم کلام نشو و نگاشونم نکن

بیچاره شوهرت چ گناهی داره عوض اینکه روبه رو میکردی همون مدقع برداشتی خودتو باشوهرت دشمن کردی

اشتباه کردی عزیزم

درضمن اکثر مردا طرف خانوادشون رو میگیرن 

نباید دلخور میشدی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نمدونم چي بگم😶اصلا نبايد قبول مبكردي بري زندگي كني بهترينم باشن بازم زهر دارن 

چون شوهرم دوست داشتم و به خودمم مطمین بودم مشکلی باهاشون ولی مثل اینکه اونا داشتن مشکل با من 

اگه واقعن پشت سرت میگفتن ولی ابنقد بدشون نمیومده که بیان تو روت بگن اون جاریتم از حسودیش خبر میاورده که هم پیش تو شیرین بشه هم رابطه ات با اونا خراب شه اون بسه عروس خوبه.ولی تو یه بار بدون گریه بشین باشوهرت حرف بزن یه جورایی حس غیرتشو تحریک کن که هواتو داشته باشه بگو یه زن در مقابل بقیه فقط خمایت و توجه میخاد از شوهرش بگو اونا چقد ارزش دارن که تو اولویتن و منو دخترم تو حاشیه مام دلمون به تو قرصه من با کسی پدرکشتگی ندارم ولی من تورو دوس داذم تو هم تو عمل و به وقتش ثابت کن نه اینکه من بمونم اینور وتو بری سمت اونا کاری که اونموقع کردی و باعث شد من به عشقت شک کنم سرد شم ولی دیگه تمومش کنو بیا که باهم پشت هم زندگیمونو بسازیم به خاطز خودمونو دخترمون.منم این حسو تجربه کردم یه وقتایی میغهممت استارتر

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بنظرم مقصر اصلی جاریت نبوده تنها گناهش این بوده ک میومده حرفا اونارو بهت میگفته .خب حقیقت تلخه .تلخه ک  این همه واسه ی خانواده خوب باشی بعد پشت سرت حرف میزنن  مقصر اصلی اون خانواده نمک نشناسه شوهرته.حالا ی سوال😶میگم بابات براتون خونه درست کرده؟؟پس حسابی خوشبحال شوهرتم شده