2777
2789
آره راست میگین  ولی واقعا دیگه تحملش نداشتم دچار سه بحران شده بودم‌که دوست داشتم شوهرم حلش کن و ...

عزیزم مردها هزارتا درگیری فکری داذن حوصله بحرانهای زنانه رو ندارن تو نباید میذاشتیش سر دوراهی بین خودتو خانوادش

با سیاست باش شوهرتو برای خودت نگهدار 

واقعا جاری و مادرشوهر اصلا عرزش اینو ندارن حتی به شوهرت بگی تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که دیگه جدا شدی 

خودتو درست کن اگه زندگیتو دوس داری ببخشید نق ونوق نکن باشوهرت یه مدت مثل قبلا شو 

خودبه خودزندگیتون درست میشه

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

منم مثل تو شدم استارتر ..من و نامزدم همدیگه رو خیلی دوست داریم ..اوایل وااااقعاااااا عالی بود از همه لحاظ میگفتم بمیر میمرد ..الان با یه جرقه کوچیک دعوا میکنیم ..اونم لجباز شده هرچی بگم جوابمو بد میده..میگه خودت اینجوریم کردی...میخوام سعی کنم کم کم کوتاه بیام بعضی جاها..بعضی چیزا رو ندید بگیرم کلا حساسیتتو کم کن..از یه رفتار کوچیک ناراحت بشی و به روت نیاری بهتر از اینه به رو بیاری و بدتر10 تا رفتار بد بببینی ازش ...ولی خانوادش هرکار بدی کردن زود بهش بگو دیدی چیکار کردن!

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

هیچوقت به حرف جاری اعتماد نکنید.جاری من حسرت زندگیمو میخورد ۱۸ سال با شوهرش اختلاف سنی داش.با اینکه ۱۰ سال از من کوچکتره چنان مارمولکی بود که اومد زنپگیمو بپاشه تا پای طلاق رفتیم.اما خدا روشکر نشد الان داره سکته میکنه.عاشق شوهر منه.همش به مادر شوهرم میگه چقد ارش خوشگله.اخه شوهر خودش خیلی بی ریخته

خدایا شکرت
مشاورخانواده رفتی ؟ حتما برو خیلی کمکت میکنه رابطتو با شوهرت ترمیم کنی

اینجا تو کلینک مساوره گرفتم ولی شوهرم‌مشاور قبول نداره اگه هم بدم یه طرفه میشه من شهرستات زندکی میکنم‌مشاور خوب نیست 

چون شوهرم دوست داشتم و به خودمم مطمین بودم مشکلی باهاشون ولی مثل اینکه اونا داشتن مشکل با من 

عزیزم مشکل داشتن باشما باید دلیل داشته باشه خودت که میگی باهاشون خوب بودی....اونا حسادت تورو داشتن...خیالت راحت حسود تو و زندگیت هستن توام که ماشالاه حسابی گذاشتی زندگیتو دست خودشون بگیرن 

عزیزم مشکل داشتن باشما باید دلیل داشته باشه خودت که میگی باهاشون خوب بودی....اونا حسادت تورو داشتن.. ...

اره حسادت داشتن چون شوهرم شغل خوبی داشت و بهم‌توجه میکرد چشمشون باز نشد 

الان یکماهه دیگه کلا زدیم به تیپ و تار هم شوهرم خیلی لجباز شده بد دهن شده بی شعور شده واقعا من دیگه ...

ماهم همينجور شديم بااين تفاوت كه من الان تو بارداريم و فشار زيادي رومه ولي دوروز باهم خوبيم سر يه چيز كوچيك بحثمون ميشه خسته شدم ديگه خيلي بده زن و شوهر روشون تو روي هم باز بشه

مرداهم زود میشه دوباره مثه سابق عاشق کرد فقط هزینه اش آرایش و لباس خاصو نازو عشوه زنانس

و احترام گذاشتن بهش

بهت قول میدم از امروز این کارارو کنی دوهفته ای شوهرت بازم فداییت میشه

هیچوقت تو روم  نگفتن هیچی نگفتن ولی متاسفانه

پشت سرت گفتن توهم پشت سرشون میگفتی یا میرفتی میگفتی اگه مشکلی داشتیم جرا باید جاریم بفهمه مگه اونموقع اینجا بوده نه ولی شما براش تعریف کردی .اینجوری دستشون رو مبشد برا شوهرت.من قبلنا هرکی حرف میزد شوهرم بیتفاوت بود ولی از هیچکدوم نگذشتمو رودررو گفتم وشوهرم دید الانا ولی پشتمه.جوری شده که به غیر از پدرش که مرد خوبیه از هیچکدومشون دل خوشی نداره چون حرفاشونو شنیده فرق گذاشتنا بی احترامیا و البته احترامایی که میزاشتمو قدر ندونستنو دیده.

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑