الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مثل تو شدم استارتر ..من و نامزدم همدیگه رو خیلی دوست داریم ..اوایل وااااقعاااااا عالی بود از همه لحاظ میگفتم بمیر میمرد ..الان با یه جرقه کوچیک دعوا میکنیم ..اونم لجباز شده هرچی بگم جوابمو بد میده..میگه خودت اینجوریم کردی...میخوام سعی کنم کم کم کوتاه بیام بعضی جاها..بعضی چیزا رو ندید بگیرم کلا حساسیتتو کم کن..از یه رفتار کوچیک ناراحت بشی و به روت نیاری بهتر از اینه به رو بیاری و بدتر10 تا رفتار بد بببینی ازش ...ولی خانوادش هرکار بدی کردن زود بهش بگو دیدی چیکار کردن!
هیچوقت به حرف جاری اعتماد نکنید.جاری من حسرت زندگیمو میخورد ۱۸ سال با شوهرش اختلاف سنی داش.با اینکه ۱۰ سال از من کوچکتره چنان مارمولکی بود که اومد زنپگیمو بپاشه تا پای طلاق رفتیم.اما خدا روشکر نشد الان داره سکته میکنه.عاشق شوهر منه.همش به مادر شوهرم میگه چقد ارش خوشگله.اخه شوهر خودش خیلی بی ریخته
چون شوهرم دوست داشتم و به خودمم مطمین بودم مشکلی باهاشون ولی مثل اینکه اونا داشتن مشکل با من
عزیزم مشکل داشتن باشما باید دلیل داشته باشه خودت که میگی باهاشون خوب بودی....اونا حسادت تورو داشتن...خیالت راحت حسود تو و زندگیت هستن توام که ماشالاه حسابی گذاشتی زندگیتو دست خودشون بگیرن
الان یکماهه دیگه کلا زدیم به تیپ و تار هم شوهرم خیلی لجباز شده بد دهن شده بی شعور شده واقعا من دیگه ...
ماهم همينجور شديم بااين تفاوت كه من الان تو بارداريم و فشار زيادي رومه ولي دوروز باهم خوبيم سر يه چيز كوچيك بحثمون ميشه خسته شدم ديگه خيلي بده زن و شوهر روشون تو روي هم باز بشه
پشت سرت گفتن توهم پشت سرشون میگفتی یا میرفتی میگفتی اگه مشکلی داشتیم جرا باید جاریم بفهمه مگه اونموقع اینجا بوده نه ولی شما براش تعریف کردی .اینجوری دستشون رو مبشد برا شوهرت.من قبلنا هرکی حرف میزد شوهرم بیتفاوت بود ولی از هیچکدوم نگذشتمو رودررو گفتم وشوهرم دید الانا ولی پشتمه.جوری شده که به غیر از پدرش که مرد خوبیه از هیچکدومشون دل خوشی نداره چون حرفاشونو شنیده فرق گذاشتنا بی احترامیا و البته احترامایی که میزاشتمو قدر ندونستنو دیده.
دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑