2777
2789
عنوان

بعضی کاربرای بی معرفت نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز من کسایی که دل و قلوه میدن و لیلی و مجنونن درک نمیکنم😐

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
برو تو نینی سایت خودت

سمت چپ بالا سه تا خطه اونو بزن آخرین گزینش نوشته کلینیک رو اون بزن بعد سوالایی ک من مطرح کردمو بزن

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
میشه به من بگین سئوالی که تو کلینیک پرسیدم کجا رفت؟؟چطور میتونم ببینم جواب داده شده یا نه؟؟

چندروز طول میکشه جواب دادنشون اما اون لحظه که جواب بدن تو اعلان هات میاد بزنی روش میره همونجاکه سوالت وجوابت هست

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
من گفتم از هیکلم ناراضیم طرف اومده کامنت گذاشته 160 قدمه 50 وزنمه و خیلی راضیم خب اخه وسط غم و غصه ...

خوب چرند گفته.... الان من قدم 160 وزنم 50...هستش ولی واقعا لاغرم و خیلی هم تیپ بدیه... 

پس خواسته یه خودی نشون بده... به نظر من تپل خشکله😭😭😭

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
من گفتم از هیکلم ناراضیم طرف اومده کامنت گذاشته 160 قدمه 50 وزنمه و خیلی راضیم خب اخه وسط غم و غصه ...

یکی اومده میگه شوهرم کتکم میزنه 

اون یکی میگه شوهر من انقدر جیگره وقتی از سر کاربا قد 190 و هیکل ورزشکاریش وارد خونه میشه فقط منو بوسه بارون میکنه😆 

مثاله ها 

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖