2777
2789
عنوان

بعضی کاربرای بی معرفت نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرند گفته.... الان من قدم 160 وزنم 50...هستش ولی واقعا لاغرم و خیلی هم تیپ بدیه...  پس خوا ...

اخه من گفتم 42 کیلو ام

الان وسط تاپیک من این چی بود حرفش:/

معروف هم بوداااا

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥
یکی اومده میگه شوهرم کتکم میزنه  اون یکی میگه شوهر من انقدر جیگره وقتی از سر کاربا قد 190 و هی ...

قششششنگ معلومه رویاهاشو گفته، 🤣🤣🤣🤣🤣

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
اخه من گفتم 42 کیلو ام الان وسط تاپیک من این چی بود حرفش:/ معروف هم بوداااا

خوب لاغر لاغره دیگه... پس قمپز در کرده... 

اره واقعا حق داری قشششنگ اومده خود نمایی کنه😑

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
یعنی اینجا بعضیا که اگه یکمی شل بزنی میان فقط میخورنت  بعضیا اصلا وجدا ن و اخلاق

بخدا چند وقت پیش دیدم یکی از جاریش نالیده بود. واقعا جاریش خیلی موذی بازی در اورده بود واقعا طرفو ناراحت کرده بوداا. من که خوندم کلی لجم گرفت میخواستم جاریشو بکشم چه برسه به اون بنده خدا. بعد دیدم چند نفر از جاریش طرفداری کردن و دارن بنده خدا رو‌عصبی میکنن. دلم میخواست همشونو بریزم تو چرخ گوشت چرخ کنم

با کی دل و قلوه رد و بدل میکنن؟  با نی نی سایتی ها؟

همه باهم😐😑😑😑یه عده بایه عده دیگه

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
یکی اومده میگه شوهرم کتکم میزنه  اون یکی میگه شوهر من انقدر جیگره وقتی از سر کاربا قد 190 و هی ...

یکی دیگه گفت من اگه الان 3 میلیارد هم بم بدن زندگیم فرقی نمیکنه چون همینقدرشو دارم

توی اون تاپیک همه میگفتن ارزومونه انقدر داشته باشیم و درمان سرطان و خرید خونه و......مشکلاتشون بود

حالا واقعا پولدار بود ؟

من اعلانام انقد زیاده کلا نگاه نمیکنم فقط حذف مبکنم

نه دیگه باید نگاه کنی اینجوری میاد فلان دکترسوال سمارا پاسخ داد بد میزنی روس بازمیکنه

همسرم عشقم 💖دخترم رفیقم💗پسرم معجزه ی خدا برای من💙پروردگارا سپاس💚
خوب لاغر لاغره دیگه... پس قمپز در کرده...  اره واقعا حق داری قشششنگ اومده خود نمایی کنه😑

اصن درک نمیکنم واسه ادمای مجازی که اصن نمیدونی به چه زبونی حرف میزنه چه شکلیه زنه مرده.......قمپز میان

جالبیش اینه که همه ناراضیم ولی بازم همه تو نی نی سایتن خخخ یکیش من

تو نی نی سایت که هستیم عزیزم منظور برخورد بعضی کاربراست 

یادمه تو یه تاپیک یکی از جاریش میگف خیلی عصبانی بود  بعد چند نفر ریختن سر این بدبخت که حقته تو حسودی و وووو اخرش فحش فحش کاری خراااااب 

نمیدونین چقد اعصابم خرد شد 

بابا باشه فضا مجازی ادم باید انسانیتو همجا رعایت کنه

اصلا این جمله که اینجا رو جدی نگیرین و فضا مجازیه رو اصلا نمیتونم هضم کنم اخه فضا مجازیه ولی ادما با احساسات واقغی هستن