چرا تو نی نی سایت یه سریا میان واسه خراب کردن روحیه دیگران؟؟ چراوقتی یکی در مورد مشکلات زندگیش راهنمایی میخواد یه سریا به جای کمک بیشتر نمک میزنن رو زخم ادم؟؟ چرا ما اینقدر بد شدیم؟؟ یه سر به تاپیک های دیگران بزنیم کلی ادم پیدا میکنیم که به جای کمک کردن فقط رو اعصاب بقیه میرن و طرف اگه از جایی دلش پر باشه و بخواد درد و دل کنه با خوندن پستای اینجور افراد دپرس ترر میشه.
من خودم چند روز پیشا واقعا شرایط سختی داشتم انقدر بد بود که حس میکردم دیونه شدم میخواستم برم تیمارست ...
اخ اخ. اره بخدا. من یه بار از دست شوهرم ناراحت بودم حامله بودم و افسردگی داشتم تا ازش گله کردم کلی اومدن قضاوت کردن و منو متهم کردن. چقدر اونشب گریه کردم. هر پستی که میخوندم و میدیدم چیا دارن میگن انگار خنجری رو قلبم بود. اخر سر پا شدم رفتم نماز شب خوندم وواگذارشون کردم بخدا
اخ اخ. اره بخدا. من یه بار از دست شوهرم ناراحت بودم حامله بودم و افسردگی داشتم تا ازش گله کردم کلی ا ...
من واگذار نمیکنم چون تو حال من نیستن .ولی یاد میگیرم سفره دلمو پیش هر کسو ناکسی نباید باز کنم
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
همیشه همینطوره یکی از دلایلی که دوست ندارم اینجا برای مشکلم تاپیک بزنم همینه، چون بعضی از پستها واقعا اعصاب ادم رو بهم میریزه انوقت مشکل میشه دو تا هم اون اصلیه و هم جوابها و اظهار نظرهایی که واقعا روانه ادم رو بهم میریزه حتی تو فضای مجازی😔
دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
اول اینکه اسم مستارو هر چی میزدم مورد تایید نمیشد اخر حرصم در اومد زدم کفش تایید شد حالا نمیدونم چیک ...
اسمکاربری که گذاشتی میمونه دیگه. عوض نمیشه. یه کاربری دیگه بساز به نظرم. اگه اسمی مد نظرته و میبینی نمیشه احتمالا قبلا ساخته شده. بغل اسم کاربریت مثلا یه شماره بزن یا یه حرروف اضافه بزار