2777
2789
عنوان

انواع رول و نان نوتلا ماریا + عکس

15334 بازدید | 352 پست

سلام تنها دوستای من 

من خیلی خمیرهای زیادی درست کردم اما با کم و زیاد کردن فراوون خلاصه یه خمیری درست کردم که اصلا خشک نیست و بوی ترش نمیده.

رول نوتلا : 

تخم مرغ درشت : دو عدد 

اب داغ : سه چهارم لیوان

خمیر مایع:  یک قاشق سوپخوری سر خالی 

بهبود دهنده : یک قاشق چایخوری سر پر 

شکر : یک قاشق سر پر 

ارد : سه لیوان 

کره : پنجاه گرم ( ذوب کنید )

نوتلا به میزان لازم 

.

اول تخم مرغ و شکر و با سر خمیر گیر چند دقیقه بزنید بعد اب گرم و کره مذاب و  خمیر مایه و بهبود دهنده رو اضافه کنید و بزنید بعد سه لیوان ارد و الک کنید بهش اضافه کنید. همه این کار هارو میتونید با سر خمیر گیر همزن یا قاشق چوبی انجام بدید.

.

.

خمیر چسبنده هست . 

بزارید داخل ظرفی درش و بزارید و در جای کمی گرم قرار بدید تا دو سه ساعت که حسابی عمل بیاد. 

.

.

حالا پف شو با دست بگیرید و بزارید. توی پلاستیک فریزر توی یخچال.هر وقت صلاح دونستید😁 برید سراغش و بقیه کار و انجام بدید حتی دو سه روز بعد هم برید کیفیتش همونه .

حالا از یخچال در بیارید سطح کارتونو ارد بپاشید حتما. خمیر و با وردنه باز کنید و نوتلا بمالید 

.

بعد از یک سمت رول کنید و به اندازه های سه سانت ببرید و بزارید داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید .

با فاصله بچینید یه سلفون روش بکشید و بزارید جای گرم یک ساعت تا حجمش دو برابر بشه.

.

.

حالا بزارید توی فر با دمای 180 سانتی گراد .

بعد از ده دقیقه روش کمی طلایی میشه سینی و دربیارید و یک قاشق خامه و دو قاشق شکر و یک سوم لیوان اب یا شیر بریزید توی لیوان هم بزنید و بریزید روی رول ها 

تا روش یه رنگ فوق العاده خوشگل بدست بیاد .من بعد از پخت کامل یه دقیقه گریل و روشن کردم .

حالا از فر دربیارید و روش شهد بمالید تا داغه . این باعث میشه براق و خوشرنگ میشه.

شهد هم تو یه لیوان سه قاشق شکر و پنج قاشق اب و مخلوط کنید هم بزنید و با برس بمالید روی رول ها .

این رول ها و نون ها حتی از کیک هم نرمتره و بافت عالی داره.

.

.

.

.

حالا نان نوتلا 

طرز خمیر گرفتن دقیقا مثل بالاست فقط چهار لیوان ارد اضافه کنید تا به دست نچسبه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه چه کردی😍😍😍دستورشو ذخیره کردم حتما میدرستم😘

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

برای این نوع از خمیر دو تا مستطیل باز کنید یه مستطیل و نوتلا بمالید اون یکی و روش بزارید و نازک نازک ببرید و بپیچونید .بزارید توی سینی فر با فر 180 . بعد از نیمه پخت شدن رومال شیر و خامه رو بریزید روش و بعد از پخت شیره 

.

.

.

.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

آفرین،،امتحانش میکنم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عالی شده واقعا دستت درد نکنه بابااااا هنرمند آشپز شیرینی پز👏👏👏کاش همسایه تون بودم😣😣😣

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

برای این نوع پیچیدن خمیر 

با قالب گرد کوچیک قالب بزنید کمی نوتلا بمالید 

بعد نیم دایره کنید بعد سر دو نیم دایره رو بهم بچسبونید بقیه مراحل مثل بالا 

.

.

.