سلام تنها دوستای من
من خیلی خمیرهای زیادی درست کردم اما با کم و زیاد کردن فراوون خلاصه یه خمیری درست کردم که اصلا خشک نیست و بوی ترش نمیده.
رول نوتلا :
تخم مرغ درشت : دو عدد
اب داغ : سه چهارم لیوان
خمیر مایع: یک قاشق سوپخوری سر خالی
بهبود دهنده : یک قاشق چایخوری سر پر
شکر : یک قاشق سر پر
ارد : سه لیوان
کره : پنجاه گرم ( ذوب کنید )
نوتلا به میزان لازم

.
اول تخم مرغ و شکر و با سر خمیر گیر چند دقیقه بزنید بعد اب گرم و کره مذاب و خمیر مایه و بهبود دهنده رو اضافه کنید و بزنید بعد سه لیوان ارد و الک کنید بهش اضافه کنید. همه این کار هارو میتونید با سر خمیر گیر همزن یا قاشق چوبی انجام بدید.

.

.
خمیر چسبنده هست .
بزارید داخل ظرفی درش و بزارید و در جای کمی گرم قرار بدید تا دو سه ساعت که حسابی عمل بیاد.

.

.
حالا پف شو با دست بگیرید و بزارید. توی پلاستیک فریزر توی یخچال.هر وقت صلاح دونستید😁 برید سراغش و بقیه کار و انجام بدید حتی دو سه روز بعد هم برید کیفیتش همونه .
حالا از یخچال در بیارید سطح کارتونو ارد بپاشید حتما. خمیر و با وردنه باز کنید و نوتلا بمالید

.
بعد از یک سمت رول کنید و به اندازه های سه سانت ببرید و بزارید داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید .
با فاصله بچینید یه سلفون روش بکشید و بزارید جای گرم یک ساعت تا حجمش دو برابر بشه.

.

.
حالا بزارید توی فر با دمای 180 سانتی گراد .
بعد از ده دقیقه روش کمی طلایی میشه سینی و دربیارید و یک قاشق خامه و دو قاشق شکر و یک سوم لیوان اب یا شیر بریزید توی لیوان هم بزنید و بریزید روی رول ها

تا روش یه رنگ فوق العاده خوشگل بدست بیاد .من بعد از پخت کامل یه دقیقه گریل و روشن کردم .
حالا از فر دربیارید و روش شهد بمالید تا داغه . این باعث میشه براق و خوشرنگ میشه.
شهد هم تو یه لیوان سه قاشق شکر و پنج قاشق اب و مخلوط کنید هم بزنید و با برس بمالید روی رول ها .
این رول ها و نون ها حتی از کیک هم نرمتره و بافت عالی داره.

.

.

.

.
حالا نان نوتلا
طرز خمیر گرفتن دقیقا مثل بالاست فقط چهار لیوان ارد اضافه کنید تا به دست نچسبه