بچه ها پسرم ۱۵ماهشه،همش میخواد پیش نامادری شوهرم باشه.خیلی عجیبه بچتم از بغل غریبه نیاد بغلت،اصلا از وقتی یک هفتشم بود فقط واسه اون میخندید،خیلی برام عجیبه. تا صداش میزد ریسه میزفت ولی ما...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نامادری شوهرت که دیگه غریبه نمیشه وقتی اومده تو خانوادشون حتما بچرو مثل نوه واقعیش میدونه بهش محبت میکنه این که چیز بدی نیست🤔🤔
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
اخه پشت سرمن که مادرشم گریه نمیکنه بعد واسه اون...
این که تا دو و نیم سالگی نیاز های بچه ات و رفع کنی باهاش ارتباط چشمی بگیری لبخند و حرف زدن و محبت و....مضطرب و پریشون نباشی تنش و دعوا جلوی بچه ات نداشته باشی بچه و تو این سن برای ساعات زیاد ترک نکنی و تنهاش نذاری همه توی این که رابطه عاطفی قوی با فرزندت برقرار کنی تاثیر داره
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.