بچه ها پسرم ۱۵ماهشه،همش میخواد پیش نامادری شوهرم باشه.خیلی عجیبه بچتم از بغل غریبه نیاد بغلت،اصلا از وقتی یک هفتشم بود فقط واسه اون میخندید،خیلی برام عجیبه. تا صداش میزد ریسه میزفت ولی ما...
نامادری شوهرت که دیگه غریبه نمیشه وقتی اومده تو خانوادشون حتما بچرو مثل نوه واقعیش میدونه بهش محبت م ...
درسته. ولی میگم قبل از اینکه محبت حالیش بشه فقط واسه اون میخندید. بعدم هیچ وقت ب اندازه ی ما که دوسش نداره. ضمنا خودش بچشو داده به شوهر سابقش و طلاق گرفته.
اها ضمنا نوزادها استرس رو خیلی خوب درک میکنن، مثلا میگن پدرها چون خونسردترن واسه همین بچه با صدای لالایی پدر بهتر میخوابه ولی مادرها چون معمولا اوایل دلشوره و استرس زیاد دارن بچه هم نا آرومی میکنه باهاشون
عروس ما صدای لالایی داداش منو ضبط کرده بود ،وقتی دادشم نبود باید اونو میذاشت تا دخترش بخوابه
من نمیدونم که درمورد شما چون پدر ومادرش هستین که نمیشه من این رو تو یه فایل اموزشی بود که شنیدم گفتم بگم هرکی انرژیش منفی باشه افکارش و .... با آگاهی روح بچه تضاد داره و میخواد خودشو ازبغل طرف بندازه پایین هرکی انرژی مثبته افکارش و رفتارش بچه میچسبه بهش درمورد شما منظورم این بود شاید اون نامادری شوهرت انرژی مثبته نه اینکه شما منفی باشین
نگفتم ناراحتم. گفتم چرا اینطوریه. اگه ادامه پیدا کنه ناراحتم میشم بهرحال دوس دارم بچم به خودم وابسته ...
ببین بچه های دادش من بی اغراق عاشق منن ، واسه اینکه من برم پیششون میشمرن چند تا بخوابن منو ببینن، البته من هم بی نهایت دوسشون دارم، اگه جایی هم من باشم هم مامانشون ترجیح میدن همش پیش من باشن ، من بهشون غذا بدم، کنار من بخوابن ، گاهی میترسیدم عروسمون ناراحت شه اما دیدم نه اتفاقا از خداشم هست، به جای جاش ولی بچه ها مادرشون رو ترجیح میدادن، شما یه شب ببین بچه ت پیش اون خانم میمونه؟! اصلا امکان نداره بچه هایی که حتی از مادراشون هم محبت نبینن باز هم غریزی بسمت مادر بیشتر از هرکسی کشش دارن