2777
2789
عنوان

بچم از بدو تولد عاشق نامادری شوهرم بود!

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامادری شوهرت که دیگه غریبه نمیشه وقتی اومده تو خانوادشون حتما بچرو مثل نوه واقعیش میدونه بهش محبت م ...

درسته. ولی میگم قبل از اینکه محبت حالیش بشه فقط واسه اون میخندید. بعدم هیچ وقت ب اندازه ی ما که دوسش نداره. ضمنا خودش بچشو داده به شوهر سابقش و طلاق گرفته.

اها ضمنا نوزادها استرس رو خیلی خوب درک میکنن، مثلا میگن پدرها چون خونسردترن واسه همین بچه با صدای لالایی پدر بهتر میخوابه ولی مادرها چون معمولا اوایل دلشوره و استرس زیاد دارن بچه هم نا آرومی میکنه باهاشون

عروس ما صدای لالایی داداش منو ضبط کرده بود ،وقتی دادشم نبود باید اونو میذاشت تا دخترش بخوابه

خب میدونه مادرشی زود میبینتت هستی همش ما که نفهمیدیم از چی ناراحتی ولی بهت قول میدم تورو بیشتر ...

نگفتم ناراحتم. گفتم چرا اینطوریه. اگه ادامه پیدا کنه ناراحتم میشم بهرحال دوس دارم بچم به خودم وابسته باشه

یعنی منوباباش انرژی منفی ایم آیا؟

من نمیدونم که درمورد شما چون پدر ومادرش هستین که نمیشه من این رو تو یه فایل اموزشی بود که شنیدم گفتم بگم هرکی انرژیش منفی باشه افکارش و .... با آگاهی روح بچه تضاد داره و میخواد خودشو ازبغل طرف بندازه پایین هرکی انرژی مثبته افکارش و رفتارش بچه میچسبه بهش درمورد شما منظورم این بود شاید اون نامادری شوهرت انرژی مثبته نه اینکه شما منفی باشین

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نگفتم ناراحتم. گفتم چرا اینطوریه. اگه ادامه پیدا کنه ناراحتم میشم بهرحال دوس دارم بچم به خودم وابسته ...

ببین بچه های دادش من بی اغراق عاشق منن ، واسه اینکه من برم پیششون میشمرن چند تا بخوابن منو ببینن، البته من هم بی نهایت دوسشون دارم، اگه جایی هم من باشم هم مامانشون ترجیح میدن همش پیش من باشن ، من بهشون غذا بدم، کنار من بخوابن ، گاهی میترسیدم عروسمون ناراحت شه اما دیدم نه اتفاقا از خداشم هست، به جای جاش ولی بچه ها مادرشون رو ترجیح میدادن، شما یه شب ببین بچه ت پیش اون خانم میمونه؟! اصلا امکان نداره بچه هایی که حتی از مادراشون هم محبت نبینن باز هم غریزی بسمت مادر بیشتر از هرکسی کشش دارن