2777
2789
عنوان

بچم از بدو تولد عاشق نامادری شوهرم بود!

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 59 پست
من شدید استرسیم

خب پس همونه گلم، البته با این وجود بازهم اون نیازی که بچه به شما داره رو مطمینا به هیچ کسی نخواهد داشت

ولی نوزاد که هنوز درک زیادی از دنیا نداره خود به خود ذاتا از استرس دوری و بسمت آرامش جذب میشه

اون خانم هم ممکنه زن خونسرد و خندونی باشه بچه بسمتش جذب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن خیلی خوبه اینطوری، بچت اجتماعیه، دو روز دیگه بخوای جایی بری بدون بچه خیالت راحته ولی ...

اره واقعا اجتماعیه و خوشحالم ولی فقط میترسم کسای دیگه رو به پدر مادرش ترجیح بده که اونطوری تربیتش خیلی سخت میشه 

خب دیگه بچه همون ارامش و خنده رو ازش دریافت میکنه ، بچت خوش اخلاقه ماشالا برو خوشحال باش

میشینه روبروی اون نیم ساعت با دوتا اسباب بازی بازی میکنن،ولی من هرکاری میکنم نمیشینه باهم بازی کنیم و همش میگه بریم بیرون یا بلندم کن ببرم فلان وسیله رو دست بزنم و...

میشینه روبروی اون نیم ساعت با دوتا اسباب بازی بازی میکنن،ولی من هرکاری میکنم نمیشینه باهم بازی کنیم ...

خسته نباشید!!

همه بچه ها همینطوری ان، معلومه بچه کوچولو زیاد دورو برت نبوده

همه بچه ها وقتی مامانشونو میبینن، نق نقو و بد غذا و بد ادا میشن... چون میدونن نازشون خریدار داره یا شایدم دلیل دیگه ای داره، ولی همه میدونن بچه ها وقتی مامانشون دوروبرشون نباشه خیلی خوش اخلاقترن

خسته نباشید!! همه بچه ها همینطوری ان، معلومه بچه کوچولو زیاد دورو برت نبوده همه بچه ها وقتی مام ...

راستش میتریم پسرمو ببره آخرش. چون یه اختلافاتی با شوهرم دارم میترسم کار به جدایی بکشه و....

راستش میتریم پسرمو ببره آخرش. چون یه اختلافاتی با شوهرم دارم میترسم کار به جدایی بکشه و....

پس حالا معلوم شد ناراحتیت از کجا آب میخوره

به نظر من حالا که یه گل پسر دارید رو رفع اختلافات با همسرت تمرکز کن ، انشالا مشکلاتتون حل بشه  ولی خدانکرده جدا هم بشی تا هفت سالگی بچه پیش مادره