2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد خوبه؟ راهنماییم کنید لطفاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 70 پست
اسپاینال بی حسی خیلی بیشتری داره برای همین توی سزارین استفاده میشه . تو طبیعی اگه اسپاینال باشه دیگه ...

خب بله ولی طبق تحقیقی که من کردم محل و عمق تزریق متفاوته و اسپاینال برای زایمان طبیعی انجام میدن حالا اینکه چه جوری نمیدونم بگذار اگه لینک مطلب رو پیدا کردم میگذارم 

دکترم هم بهم گفت اسپاینال یا اپیدورال کدوم رو میخوای 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توضیح بدید لطفا که کی آمپول رو زدن بهتون و کجا زدن و حستون و دردتون از اول تا اخر چجوری بود؟؟؟

سلام . ببینید تو هفته ۳۹بودم روز دوشنبه بود که من برای چکاپ هفتگی رفتم . گفت بذار معاینه هم بکنم . برای اولین بار بود . گفتم اتفاقا از صبح یه دردایی دارم . معاینه کرد گفت دو فینگر شده یه کمم خونریزی داری . برو خونه دوش بگیر برو بیمارستان . دیگه من چون حالم خوب بود ۶ عصر رفتم بیمارستان بستری شدم. از نه شب دردا هر ده دقیقه یه بار میگرفت و ول میکرد .تا صبح خوابم نبرد از درد . طرفای ظهر به ۶ سانت رسید که رفتم اتاق مخصوص . ساعت ۱۲ دیگه ۷ فینگر شده بود و دردام خیلی زیاد بود که متخصص بیهوشی اومد گفت بشین لب تخت . تزریق رو توی کمر انجام داد یهو کلیییی کمتر شد . خودش گفت تا هفتاد درصد کم میشه حدودا . واقعا هم کم شد . من بعد تزریق هم راه میرفتم تو اتاق و همسرم ماساژ میداد کمرمو . حوالی ساعت ۱ کیسه اب رو پاره کرد دکترم . البته امپول فشار نگرفته بودما ! کلا همه چیز طبیعی میخواستم پیش بره . از ساعت دو و نیم دردا دوباره اوووج گرفت واقعا سخت بود . میتونستن دوباره تزریق کنند ولی نکردن .اینو بعد زایمانم گفت دکترم ! گفت دیدم حیفه داری خوب پیش میری😐

خلاصه قسمت خیلییی سختش یکربع اخر بود . واقعا دردای بدی بود که دیگه داشتم از بچه دار شدن پشیمون میشدم 😂😂 راس ساعت سه به دنیا اومد . یهو همههه ی دردا کات شد .

سلام . ببینید تو هفته ۳۹بودم روز دوشنبه بود که من برای چکاپ هفتگی رفتم . گفت بذار معاینه هم بکنم . ب ...

خاطره زایمان گفتما 😁😁

طی اون دردا فقط تنفس درست و جیغ و داد نکردن الکی کمکتون میکنه . اروم باشید . درد داره ولی شیرینه .

من اصلا نیاز به برش پرینه هم نشد برام . بعد زایمان دوست داشتم خودم از اتاق بیرون بیام انقدر که دیگه درد نداشتم ! فقط بی حال و خسته بودم که گفتن نه باید با ویلچر بری اتاق😊

سلام . ببینید تو هفته ۳۹بودم روز دوشنبه بود که من برای چکاپ هفتگی رفتم . گفت بذار معاینه هم بکنم . ب ...

عزیزم ممنونم از توضیح کاملت، پس فقط دو ساعت و نیم دردتو کم کرده، خیلی طولانی بوده روند زایمانتا، ۹ شب تا ۳ فردا 😲☹🙁😦

من تصورم این بود که مثل مامانم فوقش دوساعت طول میکشه زایمانم ولی خوب واقعا فرق داره هر ادمی . شب تا صبح از درد خوابم نمیبرد و هی میله های کنار تختو میگرفتم محکم ولی داد نمیزم اصلا .

فقط یکربع اخر خیلی داد زدم  😂😂 ولی خوب سعی میکردم تا حد ممکن اروم باشم و درست نفس بکشم.

خداییش خیلی کادر مهربونیم داشتن اونجا . الان میشنوم که هی میگن هزار تا ماما میان بالا سر ادم کلی دست میزنن به ادم تعجب میکنم . 

کلا برا من یه صحنه دکترم کیسه اب رو ترکوند و یه بارم یکی از ماماها گفت یه زور دیگه بزنی بچه بیرون میاد، اون لحظه یه فشار خیلییی کم به شکمم اورد . همین . 

خاطره زایمان گفتما 😁😁 طی اون دردا فقط تنفس درست و جیغ و داد نکردن الکی کمکتون میکنه . اروم باش ...

اخه نمیشه اروم بود که! 😔 اره شنیدم میگن که به محض اینکه بچه بیاد بیرون هممممه دردا تموم میشه، درد زایمان چند برابر درد پریودیه؟؟؟

عزیزم ممنونم از توضیح کاملت، پس فقط دو ساعت و نیم دردتو کم کرده، خیلی طولانی بوده روند زایمانتا، ۹ ش ...

اره مال من طولانی شد چون زایمان فیزیولوژیک بود دیگه . بدون هیچ دخالتی و بدون امپول فشار حتی . البته واقعا ادما فرق دارند . دوست من زایمان اولش تو مهمونی دردش گرفت ، رسید بیمارستان نیم ساعته بچه ش دنیا اومد 😁

من تصورم این بود که مثل مامانم فوقش دوساعت طول میکشه زایمانم ولی خوب واقعا فرق داره هر ادمی . شب تا ...

بازم خوبه محکم و مقاوم بودید، تنفس صحیح تنفس شکمیه؟؟

اخه نمیشه اروم بود که! 😔 اره شنیدم میگن که به محض اینکه بچه بیاد بیرون هممممه دردا تموم میشه، درد ز ...

من پریودام درد نداره نمیتونم نظر بدم .

ولی یکربع  اخر حس میکردم استخونای لگن دارن جدا میشن از هم 😓 

خداییش قسمت سخت زایمان همون نیم ساعت اخر بود . من انقدر حساسم که حتی صورتمو از ترس درد بند نمیندازم ولی در مورد درد زایمان خودمو قانع کرده بودم که میتونم تحمل کنم و برای خودم و بچه م بهترین روشه .

اره مال من طولانی شد چون زایمان فیزیولوژیک بود دیگه . بدون هیچ دخالتی و بدون امپول فشار حتی . البته ...

واااااای خدا زایمان مثل دوستت رو قسمت همه بکنه، دوستت خیلی راه میرفت؟؟؟ شما راه نمیرفتید که انقد طول کشیده؟؟

بازم خوبه محکم و مقاوم بودید، تنفس صحیح تنفس شکمیه؟؟

اره تقریبا . نکته ی خیلی مهم حفظ ارامش و جیغ نزدنه چون انرژی رو هدر میده و نمیتونی خوب زور بزنی . باید بتونی نفس عمیق بکشی و خیلی اروم همراه زور زدن نفس رو بیرون بدی

واااااای خدا زایمان مثل دوستت رو قسمت همه بکنه، دوستت خیلی راه میرفت؟؟؟ شما راه نمیرفتید که انقد طول ...

اتفاقا من خیلی راه میرفتم . نرمش و پیاده روی و ورزش روی توپ خیلی کمک میکنه . 

امادگی بدنی برای زایمان طبیعی خیلی مهمه . 

اون دوستم اینجوری بود دیگه .نمیدونم چرا ولی هر کس تو زایمان شرایطش فرق داره.