2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد خوبه؟ راهنماییم کنید لطفاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 70 پست
اره عزیزم میدونم چی میگی من موقع سقط خونه بودم مامانم پیشم بود فقط دعا میکرد بچه بیفته راحت شم انقد ...

ای جوووووون دلم، واقعا مشخصه ادم داد و بیدادی نیستید وگرنه هرکی بود به شوهرش میگفت که موقع درد پیشش باشه، اخی مامانتون چقد ناراحتی کشیدن و غصه خوردن 😔😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برخی بانوان از انتخاب زایمان بدون درد احساس گناه می‌کنند و حتی در شرایطی که زندگی خود یا فرزندشان در ...

واقعا من که گیج شدم نمیدونم کدومشو انجام بدم 😟😞

ای جوووووون دلم، واقعا مشخصه ادم داد و بیدادی نیستید وگرنه هرکی بود به شوهرش میگفت که موقع درد پیشش ...

شوهرم داشت پایین ماشین میشست میدونس حالم بده چون تازه از بیمارستان اومده بودیم مامانم پیشم بود خیالش راحت بود ولی نمیدونس دارم سقط میکنم وقتی شست رفت ببرون یک ساعت بعد اومد خونه منو دید شوکه شد از کنارم تکون نخورد

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
من که انشالله اگه مشکلی پیش نیاد زایمان طبیعی بدون درد رو انتخاب کردم 

شما از ما جلوتری میشه اگه زایمان اپیدورال کردید بیایید به ما هم بگید چطور بود 

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 

مهمه که طی بارداری ورزش و نرمش داشته باشید ، نرمشهای مخصوص با توپ اون روزای اخر خیلی خوبه . خلاصه امادگی بدنی داشته باشد . اگه دکترتون تایید کنه که شرایط لگنتون و بچه مناسب هست صد البته طبیعی خیلی خوبه . از دردش نترسید .

عزیزم خودت تحقیق کن منم تحقیق کردم اونی که بی حسی و کمر درد میاره اسپایناله ولی اپیدورال اینطور نیست 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
عزیزم خودت تحقیق کن منم تحقیق کردم اونی که بی حسی و کمر درد میاره اسپایناله ولی اپیدورال اینطور نیست ...

اسپاینال بی حسی خیلی بیشتری داره برای همین توی سزارین استفاده میشه . تو طبیعی اگه اسپاینال باشه دیگه اصلا نمیتونی زور بزنی