2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد خوبه؟ راهنماییم کنید لطفاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 70 پست
پس منم انشاالله میتونم

میتونی اگه بخوای . اگه واقعا دکترت هم تایید میکنه که شرایط مناسبی داری چرا که نه ؟ خیلی هم خوبه . برای من هم سزارین رایگان بود هم طبیعی ولی خودم طبیعی رو انتخاب کردم .

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و نی نیتو بغل بگیری

میتونی اگه بخوای . اگه واقعا دکترت هم تایید میکنه که شرایط مناسبی داری چرا که نه ؟ خیلی هم خوبه . بر ...

عزیزدلم مممنونم از دلداریت و ممنونم از صبوریت برای جواب دادن به سوالام 😊😍😘😘 شهریور زایمانمه انشاالله دعام کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من سال ۹۲ زایمان طبیعی با اپیدورال انجام دادم خیلی هم راضی بودم. الان دومین بارداریم هم میخوام همین طور زایمان کنم. البته من اولش میخواستم زایمان کاملا طبیعی انجام بدم ولی وسط‌هاش درخواست اپیدورال کردم.

لازم نیست حتما از اول انتخاب کنی میتونی بگی طبیعی و اگر دیدی تحملش برات سخت شده اپیدورال کنی

شک نکن که زایمان طبیعی از هر لحاظی بهتر از سزارین.

چه از نظر سلامتی بدن خودت و چه نظر سلامتی بچه، من اون موقع هم با کلی تحقیق یعنی ۹ ماه تحقیق انتخاب کردم و طبق تجربه زایمانم هم بازم همون روش رو میپسندم، تازه من جزو کسانی بودم که زایمانم سخت بود و از ۱ نیمه شب دردهای شدیدم شروع شد و ساعت ۴ بعد از ظهر زایمان کردم یعنی حدود ۱۵ ساعت 

گلم من سال ۹۲ زایمان طبیعی با اپیدورال انجام دادم خیلی هم راضی بودم. الان دومین بارداریم هم میخوام ه ...

چه جالب پس وسطای درد کشیدن هم میشه درخواست اپیدورال کرد!!! ممنون

شک نکن که زایمان طبیعی از هر لحاظی بهتر از سزارین. چه از نظر سلامتی بدن خودت و چه نظر سلامتی بچه، م ...

حرفاتون خیلی دلگرم کننده است و بیشتر مصمم میشم که انشاالله زایمان طبیعی انجام بدم، وااااای چقد درد کشیدید 😲☹😕😔 انشاالله نی نی دومتون انقد درد نکشید! منم انشاالله زیاد درد نکشم 😊😕

گلم انشاالله زایمان راحتی خواهی داشت که حتی درخواست اپیدورال هم نکنی 💋

وااااااااای فداااااات بشم عزیزززززم، دعات خیلییییییی چسبید بهم، خیلییییی بهم روحیه داد، خیلییییی قشنگ بود دعات عزیزدلم، ممنونم 💋💋💋🙌

سلام . ببینید تو هفته ۳۹بودم روز دوشنبه بود که من برای چکاپ هفتگی رفتم . گفت بذار معاینه هم بکنم . ب ...

یک ربع آخر منظورتون لحظه ی بیرون اومدن سر بچه بود یا فول شدنتون؟

کلا میخام بدونم لحظه ای که سر بچه میخاد بیاد خیلی وحشتناکه یا بعضیا میگن اون لحظه رو متوجه نمیشی چون بی حس میشه واژنت؟کدوم درسته شما که تجربه کردین؟