2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد خوبه؟ راهنماییم کنید لطفاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 70 پست

برخی بانوان از انتخاب زایمان بدون درد احساس گناه می‌کنند و حتی در شرایطی که زندگی خود یا فرزندشان درخطر است نیز از روی آوردن به بی‌حسی اپیدورال اجتناب می‌کنند. اما مطمئن باشید که بی‌حسی اپیدورال و تمام داروهای مسکن کاملاً ایمن هستند. اطلاعات اشتباهی درباره زایمان بدون درد و خطرها و عوارض آن پخش‌شده است و مادران با استناد به این داده‌های غیر معتبر ترجیح می‌دهند رنج بکشند، اما از بی‌حسی ایپدورال استفاده نکنند. از این گذشه مزایای زایمان بدون درد تا مدت‌ها پس از وضع حمل ادامه دارد. پس از زایمان طبیعی توأم با درد احتمال افسردگی پس از زایمان، بروز اختلال استرسی پس از ضایعه و درد مزمن وجود دارد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم مهر زایمانمه....ولی تجربه سقط رو داشتم که بسیااااار وحشتناک بود برای همین زیاد از طبیعی نمیت ...

انشاالله صحیح و سالم و تپل مپل میاد توو بغلت 😊😊😊😊

منم طبیعی هستم دیروزرفتم برای معاینه لگن به نظرمن اگه دردوتحمل کنی بهتره تاگیج باشی وچیزی حالیت نشه

پس روش های بدون درد گیجی میاره؟؟؟ روش اپیدورال که یه امپول میزنن توو کمر، اونم گیجی میاره؟؟

منم طبیعی هستم دیروزرفتم برای معاینه لگن به نظرمن اگه دردوتحمل کنی بهتره تاگیج باشی وچیزی حالیت نشه

میشه در مورد معاینه لگن بگید؟؟؟ من از معاینه اش خیلی میترسم، نمیسوزه؟؟؟

میشه در مورد معاینه لگن بگید؟؟؟ من از معاینه اش خیلی میترسم، نمیسوزه؟؟؟

منم خیلی ترسیدم ولی چیزی نبودانگشتشوانداخت اون توبعدچرخوند ببینه خوبه یانه که گفت لگنت خوبه

امیدت فقط به اون بالایی باشه
پس روش های بدون درد گیجی میاره؟؟؟ روش اپیدورال که یه امپول میزنن توو کمر، اونم گیجی میاره؟؟

آره همشون عوارض داره بهترینش همینه که تحمل کنی وتموم بشه بعدش خودت طرحال وسرپایی

امیدت فقط به اون بالایی باشه
منم الان چند روز هستش دارم در موردش تحقیق میکنم اکثرا میگن خوبه تو بیمارستان دولتی هم انجام میدن؟

نمیدونم عزیزم، اونجوری که من شنیدم توو بیمارستان خصوصیه، شایدم دارن، زنگ بزن از بیمارستان سوال کن عزیزم

من خودم مهر زایمانمه....ولی تجربه سقط رو داشتم که بسیااااار وحشتناک بود برای همین زیاد از طبیعی نمیت ...

وای من تو سقط انقدر درد داشتم که وقتی داشتم طبیعی زایمان می کردم باورم نمیشد که درد زایمان طبیعی همین قدر باشه. 

منم خیلی ترسیدم ولی چیزی نبودانگشتشوانداخت اون توبعدچرخوند ببینه خوبه یانه که گفت لگنت خوبه

ببخشید میپرسما چند تا انگشت کرد تووش؟ اخه خشکه که نمیسوزه؟ کرمی چیزی نمیزنه؟

وای من تو سقط انقدر درد داشتم که وقتی داشتم طبیعی زایمان می کردم باورم نمیشد که درد زایمان طبیعی همی ...

اره عزیزم میدونم چی میگی من موقع سقط خونه بودم مامانم پیشم بود فقط دعا میکرد بچه بیفته راحت شم انقد ازم خون رفت شوهرم بیچاره نمیدونس اومد خونه منو نشناخت فرداش سریع رفتم دکتر ولی من ادم داد بیدادی نیستم درد رو میخورم واس همین بیشتر زجر کشیدم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود