2777
2789
پس عکس اون نوزادی ک گفته دخترمه چی میگه؟ سن دختر 5 ساله چی میگه؟ تاپیک های قبلیش چی

دختر داییشه.تو اون گروهم گذاشته بود حتی منن عکس دوقلوهامو براش گذاشتم . اونجا اولش گفت مجردم بعدا کم کم گفت چی به چیه

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با توجه ب حرفاتاپیک های خودش دارم میگم قضاوت الکی نکردم

اونا رو الکی گفته. اگه بخونید متوجه میشید. هر دفعه یه چیزی گفته

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

بعضیا میگم اگر تو زندگیت مشکل داری پس ی گوشه سرتو بزار بمیررررر اقا. بر فرض محال من شوهرم بده زندگیم سگ حق ندارم گاهی تاپیک شاد بزنم که روحیم عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاملا مشخصه خود اون شخصی و‌کاربری دومی 

الان به منم گفتن كاربري دوم اون هستم😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دختر داییشه.تو اون گروهم گذاشته بود حتی منن عکس دوقلوهامو براش گذاشتم . اونجا اولش گفت مجردم بعدا کم ...

خودش گفته دخترمه! بیخیال حوصله اینک راجع ب ی ادم بی ارزش بحث بیخود کنم ندارم فقط اسکرینش رو میزارم ک شما ازین سادگی بیای بیرون

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
الان به منم گفتن كاربري دوم اون هستم😐

اره به منم گفتم چون دفاع کردم ازش . بزار بگن . همین الان اینو بفهمم که دارن زود قضاوت میکنن . من تا از خودش نشنوم باورم نمیشه و مطمعنم حتما یه توضیحی داره 

خودش گفته دخترمه! بیخیال حوصله اینک راجع ب ی ادم بی ارزش بحث بیخود کنم ندارم فقط اسکرینش رو میزارم ک ...

نمیدونم والا چی بگم دوست عزیز.خدا به هممون کمک کنه ، 

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹
من که میدونم نیستی عزیزم.

برام جديد بود اين تهمته😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره به منم گفتم چون دفاع کردم ازش . بزار بگن . همین الان اینو بفهمم که دارن زود قضاوت میکنن . من تا ...

منم يكم طرفداري كردم

چون بهم از قبل گفته بود

نه با اين جزئيات همه يچيز كلي گفته بود

از کجا مطمئن باشیم اینم مثل قبل دروغ نیس

نمیشه مطمین شد

شایدم همش الکی باشه ولی این جور زندگیا هم وجود داره و دور از ذهن نیست. من یه داستان خوندم و راستش و دروغش زیاد برام اهمیت نداره😊

خیلی خودمو درگیر نمیکنم. 

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)