2777
2789
عنوان

کیاازبچه دارشدنشون ناراضی ان

350 بازدید | 19 پست

یا کیا میگن ای کاش دیرتربچه دارمیشدیم و برعکس کیاراضی ان از بچه دارشدنشون و میگن کاش زودتربچه می آوردیم

اگر میشه علتشم بگین و اینکه موقع بچه دارشدن شرایط زندگیتون چطور بود و بعد ازبچه چطورشد بهترشد و بهبود پیداکردوشیرین ترشد یامشکلاتتون بیشترشد؟

راستش من دوسال عقدبودم و سه ساله که ازدواج کردم و هیچ تمایلی هم به بچه دارشدن ندارم و ازنظرمالی ام در حال حاضرزیرمتوسطیم اماهمسرم بچه دوست داره منتهابنده خدامیگه تاتونخوای وآمادگیشونداشته باشی من نمیخوام زورت کنم اصل تویی توبایدبچه روبپذیری از طرفی ام چندوقتیه سردی کل بدنمو گرفته و کلا سست و بیحالم و هیچ امیدوانگیزه ای به زندگی ندارم و بیشترآرزوی مرگ دارم چون نمیتونم هیچ کاری انجام بدم و... گاهی باخودم میگم شاید بچه دارشم اوضاع روحیم مثل سابق بشه وباعث شورونشاط بشه ازطرفی ام میترسم اوضاع ازاینی که هست بدتر بشه ونتونم اونطورکه باید به بچم و تربیتش رسیدگی کنم

خواهش میکنم کمکم کنید بدجور سردرگمم

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

من راضی ام.بنظر من آدم باید اول تکلیف خودشو از زندگی معلوم کنه.هدفش مشخص باشه، شخصیتش کامل باشه بعد بچه داربشه.چون کسیکه هنوز باخودش درگیره نمیتونه انرژیشو واسه تربیت بچه بذاره و رضایت از زندگی هم نداره ممکنه افسرده هم بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه تو بیست سالگی بچه دار شدم ولی بعد از به دنیا اومدن پسرم با خودم میگفتم اگه میدونستم بچه انقدر شیرینه و زندگیمونو انقدر شیرین تر میکنه خیلی زودتر بچه دار میشدم.بهترین لحظات زندگی و عمرم بخاطر وجود بچه هام بوده.شک نکن بچه دار بشی زندگیت متحول میشه.بنظرمنم شرایط مالی اصلا مهم نیست.من هم تو شرایط مالی بد بچه داشتم اگه تپ شرایط مالی متوسط.از لحاظ مالی فشار خلصی بهمون نیومده بخاطر بچه.هرانکس که دندان دهد نان دهد

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

منم ی سال عقد بود الان ۴ سال ازدواج کردم پشیمونم نیستم ک بچه ندارم  ترجیح میدم ی ثبات مالی داشته باشم بعد بچه بیارم 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
منم ی سال عقد بود الان ۴ سال ازدواج کردم پشیمونم نیستم ک بچه ندارم  ترجیح میدم ی ثبات مالی داشت ...

منم دقیقا همینطوری ام ولی خب ممکنه تا پنج سال دیگه یاحتی بیشترم من بچه نخوام باخودم میگم خب اگر قراره الان نخوام پنج سال دیگه ام نخوام الان بیارم که بهتره حداقل انرژیم بیشتره اما دوباره پشیمون میشم 

من با اینکه تو بیست سالگی بچه دار شدم ولی بعد از به دنیا اومدن پسرم با خودم میگفتم اگه میدونستم بچه ...

اوضاع مالیتون و روابطتتون باهمسرتون و خانوادش چطوربود؟

من راضی ام.بنظر من آدم باید اول تکلیف خودشو از زندگی معلوم کنه.هدفش مشخص باشه، شخصیتش کامل باشه بعد ...

چطوری میتونم تکلیفموباخودم مشخص کنم میشه راهنماییم کنید ؟چون هرچی فکرمیکنم فکرم به جایی قدنمیده 

الان وضعیتم جوریه که وقتی فکرمیکنم شاید اگر دیراقدام به بارداری کنم ممکنه دیگه نتونم بچه دارشم اصلا اهمیتی برام نداره که بچه نداشته باشم ولی خب میدونم جوونم خامم اینطوری میگم باخودم و هنوز سختیها و ناخوشی های زندگی بدون بچه رو کامل درک نمیکنم

اوضاع مالیتون و روابطتتون باهمسرتون و خانوادش چطوربود؟

بنظر من هیچ زندگی ای بدون مشکلات نیست.بعد چند ماه از به دنیا اومدن پسرم همسرم ورشکست شد.خیلی دوران سختی رو گذروندیم ولی با وجود پسرم بهتر گذشت.با همسرم یا خانواده ش هم توی اون دوران سخت ورشکستگی مشکلاتی داشتم اما خداروشکر تاثیری روی بچه داری من نداشت.

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
چطوری میتونم تکلیفموباخودم مشخص کنم میشه راهنماییم کنید ؟چون هرچی فکرمیکنم فکرم به جایی قدنمیده  ...

عزیزم چندسالته؟ چندروز باخودت خلوت کن.ببین خودتو چجوری دوست داری؟ یه زن تحصیلکرده؟ کارای هنری دوست داری؟ شاغل یا خانه دار؟ هرچیزی که خودت فکر میکنی. وقتی تصمیم گرفتی چجور آدمی باشی، راههای رسیدن بهش رو واسه خودت مشخص کن.اگه کلاس رفتن یا درس خوندن یا هر کاری هست، برنامه ریزی کن. والبته اینارو باشوهرتم درمیون بذار وازش بخواه حمایتت کنه. 

عزیزم چندسالته؟ چندروز باخودت خلوت کن.ببین خودتو چجوری دوست داری؟ یه زن تحصیلکرده؟ کارای هنری دوست د ...

عزیزم یکی ازبزرگترین  دلایل گوشه گیری وافسرده شدنم همین اوضاع مالیه

من عاشق هنرم دوست دارم ورکشاپای مختلفوثبت نام کنم و صبح تاشب تو این کلاساومحیطاباشم خیلی ازکارهای هنری انرژی میگرم ولی خب خیلی هزینه بره شاید بگی خب وسیله هاشوبگیرخودت انجام بده وسیله هاشم گرفتم بلدم هستم ولی توخونه تنهایی نمیتونم یه جوی رومیخوام که بهم انرژی بده

ازطرفی ام مااطراف تهران میشینیم و دسترسی به این کلاسا یکم برام سخته بعدیکسال از ازدواجمون دانشگام تموم شد رفتم کلاس خیاطی و خیلی خوبم یادگرفتم و انقدر عاشق خیاطی بودم که صبح تاشب پشت چرخ یک ریز درحال دوختن بودم و لذت میبردم حتی شباکه میخواستم بخوابم میگفتم وای کی صبح میشه دوباره بشینم پشت چرخ تااینکه مادربزرگم فوت کردوروزچهلمشم عموی جوونم فوت کرد و من بعد ازاون شدم یه آدم مسخ شده که هیچ کاری نمیتونه بکنه خواهرشوهرام میگن چشمت زدن ولی خودم دیگه بریدم هیچ انگیزه ای ندارم هرکاری میکنم نمیتونم مثل قبل باعشق پشت چرخم بشینم ازشروع ماه رمضون ارتباط معنویمو باخدابهترکردم و یکم حالم بهترشده ولی هنوزم انرژی ندارم گاهی احساس میکنم مرده ای ام که داره کنارزنده ها زندگی میکنه

افسرده شدی عزیزم. نه من برعکس بهت میگم باید حتما برای کارای هنری توی جمع هنری باشی.میدونم هزینه اش زیاده. میتونی کلاسای جهاد دانشگاهی روبری که ارزونتره.میشه ارزون پیداکرد.ناامیدنشو.اگه انرژیت کمه، ویتامین و مکمل و آهن بخور که تاثیر داره تواین وضعیتت.خودت باید یکم همت کنی به خودت انگیزه بدی. حیفه! زندگی قشنگه و لیاقت تو بیشتر از خمودگی و زانوی غم بغل گرفتنه🌸❤️🌸❤️🌸

افسرده شدی عزیزم. نه من برعکس بهت میگم باید حتما برای کارای هنری توی جمع هنری باشی.میدونم هزینه اش ز ...

ممنونم عزیز دلم از راهنماییت بدبختی من اینه که جوری شدم باید یکی دستموبه زور بگیره از این خونه بکشه بیرون دوست و رفیقی ام ندارم که هم پام باشه خواهرم زنداداشام همه بچه کوچیک دارن سرشون گرم خودشونه مادرمم دیگه سنش رفته بالا فامیلای شوهرمم همه تهرانن 

الان یک ماهه که اسباب کشی کردیم خونه جدید خداروشکراینجاخیلی بهتره همسایه هاشم خیلی خوبن روزا جلسه قران داشتیم برای ختم قران منم میرفتم بهشون گفتم میخوام کلاس قران بزارم هرکی میادقدمش سرچشم هفته ای دوروز یاسه روزبیاین خونمون که استقبال کردن گفتم بلکه تواجتماع باشم حالم بهتر شه تنهایی توخونه دیوونه میشم و هرکاری ام که بگی  ازدستم برمیاد و خدا تو هرزمینه ای بهم استعداد فوق العاده ای داده و بیشترم این اذیتم میکنه که میتونم امانمیتونم حرکت کنم