2777
2789
عنوان

کیاازبچه دارشدنشون ناراضی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 19 پست
ممنونم عزیز دلم از راهنماییت بدبختی من اینه که جوری شدم باید یکی دستموبه زور بگیره از این خونه بکشه ...

افسردگی دوره ایه.من خودم الان افسردگی بعداز زایمانم اونم شدید.ولی میدونم دوره اش تموم میشه دوباره سرزنده میشم.توام باید خودت تلاش کنی.فقط نگو دیگران کمکم کنن.خیاطی عالیه امیدوارم هرروز پیشرفت کنی❤️

افسردگی دوره ایه.من خودم الان افسردگی بعداز زایمانم اونم شدید.ولی میدونم دوره اش تموم میشه دوباره سر ...

راستش دوتادکتربهم معرفی کردن تو قم ازشانس من یکیش رفته بودسفرخارجه نبود و اون سنتیه بود منم دکترسنتی رو رفتم گفت که سردی بدنتوگرفته و مزاجت بلغمی شده و اگر خصوصیاتشوبخونی کلا باکسلی و ضعف بدن همراهه مزاج بلغم واسه سن 50_60 سال به بالاست و من الان دچارش شدم کلی ام دارو داد بهم و مصرف کردم ولی تغییری نکردم

امااون یکی دکتره که خواهرشوهرم رفته بود پیشش و تقریبا مثل من شده بود بهش قرص سیتالوپرام داده بود و خیلی خوب شده بود میگفت دکتره میگه این قرص براهمه  خوبه حتی توالمان به همه شهروندانش توصیه شده حتما روزی نصف این قرص و مصرف کنن حالا میخوام دوباره برم پیش دکتر سنتیه ببینم چی میگه

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش دوتادکتربهم معرفی کردن تو قم ازشانس من یکیش رفته بودسفرخارجه نبود و اون سنتیه بود منم دکترسنتی ...

سنتی نرو بنظرم.سیتالوپرامم سرخود نخور.باید تحت نظر دکتر باشی.ولی تاثیر دارو خیلی خوبه.منم هفته دیگه میرم دکتر👍🏻

سنتی نرو بنظرم.سیتالوپرامم سرخود نخور.باید تحت نظر دکتر باشی.ولی تاثیر دارو خیلی خوبه.منم هفته دیگه ...

اره واقعا سنتی کلی هزینه میکنی اخرشم ایاجواب بده یانه تازه اگرم بخواد جواب بده باید یکی دومیلیون خرج کنی تا خوب شی ببینم چی میشه شاید اون یکی دکتر ورفتم سنتی ام فقط میخواستم برم بهش بگم سیصدتومن پول دارودادم ریختم تومعدم هیچ تغییری نکردم ببینم چی میگه

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج
اره واقعا سنتی کلی هزینه میکنی اخرشم ایاجواب بده یانه تازه اگرم بخواد جواب بده باید یکی دومیلیون خرج ...

سلام عزیزم

مشکلتون اصلن حاد و غیرقابل حل نیست

بنظر من افسردگی هم ندارید افسردگی خیلی حاد تر ازین حرفاس

فقط اهداف ندارید  تو زندگیتون و این باعث شده دست و دل هیچ کاریو نداشته باشید

اصلن دکتر نرید یه روانشناس خوب برید بدون هیچ دارویی درمان میشید

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود