2777
2789
عنوان

عاقا ی سوال

106 بازدید | 8 پست

من این ماه کلی دارو خوردم ک باردار شم بعد از اقدام هم یک روز سرگیجه داشتم و یکم حالت تهوع و درد بعدش چند روز هیچ علامتی نداشتم ک دیگه علایم پریودیم شروع شد...بعد... دقیقا تایم پریودیم پریود شدم ولی به جای 7 روز 5 روز با میزان خونریزی کم یعنی فقط یک روز خونریزیم زیاد بود بقیش مثل لکه بینی بود

بعدم همش زیر دلم درد میگیره و یکم هم حالت تهوع دارم

تو کلنیک پرسیدم گفتن شاید بارداری...2 بار بی بی چک گذاشتم منفی بود...

میخوام برم بادکش

به نظرتون چه کنم چیکار کنم...

ایا برم ازمایش و سونو؟

اخه فک.نکنم چیزی باشه...ولی میترسم باشه و برم بادکش چیزی بشه...

سلام.من در مورد بادکش که چیزی نمیدونم اما شنیدم وقتی رحم ت داره واسه حامله شدن اماده میشه زمان و علایم پریودیت فرق میکنه

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم نباشه کلی ضایع شم هههههه به نظرت هست؟ بی بی چک دوبار منفی شد اخه

ب نطر من ک حامله نیستی اما ب کسی نگو ک واسه چی میری

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
یعنی چی  یعنی چطوری میشه

من خودم زمانی که میخواستم حامله بشم هم زمان پریودام عوض میشد و هم مدتش کمتر میشد.مثلا همیشه هفت روز پریود میشدم پریودم شد پنج روز.دوستم میگفت رحم ت داره اماده میشه واسه حامله شدن.بعد یکی دوماهشم فهمیدم حامله م

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست