2777
2789
عنوان

حاضرجوابی به خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن جیران جون دختر بیشعور من ک میرفتم خونه باباش کونشو میکرد دراز میکشید حالا۳۳سالشه بچه نیست دا ...

منم دقیقا همین کارو کردم.ی لیوان هم جابجا نمیکنم

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..
دقیقا مادرشوهر من اصن تو اشپزخونه پاشو نمیذاره. همش هم هی تعارف میکنه بیا بشین از سرکار اومدی خستهای ...

از سرکار میای براشون غذامیزاری؟؟؟؟عجبا من موقعیت تورو داشتم ی کالباس باگوجه خیارشور میزاشتم

چند. وقت اوایل ازدواج پدر شوهرم و مادرشوهرم عین گاوووو سر. ظهر بدون زنگ زدن میومدن دم در خونمون 

منم فکر. کن بالباس زیر اتوخونه 

خونه ترکیده 

ژولی پولی 

صدهزاربار گفتم قبلش ی تکککک زنگگگگگ بزنین اقلا اما...

منم دوسری خونه بودم درو باز نکردم گفتن درباز نکردی گفتمش نمیدونم راستش شاید حمام بودم شایدم نبودم زنگ بزنین قبلش 

ادم شدنااا

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
منم دقیقا همین کارو کردم.ی لیوان هم جابجا نمیکنم

اینم بگم اوایل این مدلی نبودم اماچون برخورداشونو دیدم این مدلی شدم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

ما در مقابلِ خشم 

چهار تا راه داریم 

✔ اول :

اینکه خشم را به عصبانیت تبدیل کنیم 

یعنی یک احساس را به رفتار تبدیل کنیم.

✔ دوم : اینکه 

خشم را فرو بخوریم و کنترل کنیم 

که این کار بیماری و گرفتاری درست می کند.

✔ سوم :

اینکه خشم را به اندازه ابراز می کنیم.

✔ و چهارم :

اینکه خشم را اداره می کنیم.

مورد اول و دوم حتماً غلط است 

و مورد سوم و چهارم درست است 

و مثل یک کسی که پیانو می زند 

و باید بداند که در هر زمان

باید کدام شاسی را فشار بدهد 

و کدام را فشار ندهد 

من و شما هم باید این را یاد بگیریم 

و به همین جهت است که 

ماجرایی به نام ( anger management )

یعنی اداره کردن خشم یا مدیریتِ خشم 

وجود دارد .

دکتر فرهنگ هلاکویی

@ma_vashoma   👈

✅ توصیه برای تهیه سی دی های مثلث زحمت :ترس،خشم وعصبانیت و افسردگی و مدیریت استرس

سفارش تلفنی  ۸۸۲۷۰۷۹۱-۰۲۱

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
چهه ضرب المثل باحالیییییی اولین باره شنیدم.خیلی قشنگ بود

همچین تعریف کردی از مثله گفتم نکنه من اشتباه خوندم😂😂😂😂

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار
من ک جواب میدم چون بعدش خودم اذیت میشم ک چرا جواب ندادم.ی بار جواب ندادم از بس سر،شوهرم غر زدم خودش ...

دقیقا دوست منم جواب نمیده میریزه تو خودش میاد خونه با شوهرش دعوا میکنه و زار زار گریه میکنه.منم میگم تو دیوانه ایییییییییییی

در جهانم همه چیز نیکوست  
از سرکار میای براشون غذامیزاری؟؟؟؟عجبا من موقعیت تورو داشتم ی کالباس باگوجه خیارشور میزاشتم چند. وق ...

بنده خدا ها زیاد نمیان ماهی ی بار اونم خودم دعوتشون میکنم

در جهانم همه چیز نیکوست  
دقیقا دوست منم جواب نمیده میریزه تو خودش میاد خونه با شوهرش دعوا میکنه و زار زار گریه میکنه.منم میگم ...

اشتباه میکنه ب نظرم باید جواب بده اخه هم اونا پررو میشن هم اینکه خودش خودخوری میکنه شوهرشم اذیت میشه.من ک راحت جواب میدم شوهرمم میگه برو جوابشون بده نیا بخاطرشون با من دعوا کن ب من چه اخه

اشتباه میکنه ب نظرم باید جواب بده اخه هم اونا پررو میشن هم اینکه خودش خودخوری میکنه شوهرشم اذیت میشه ...

دقیقا حرف شوهر من. اره دوستم میگه از بس به شوهرم نق زدم و گفتم چرا فلانی اینجوری گفت که دیگه شوهرم حساس شده همش طرف اونا رو میگیره میگه منظوری ندارن مشکل از خودته

در جهانم همه چیز نیکوست  
جوابشو میدادی؟

ن بخدا اینقدر ساکتم ک نگو . اصلا ن روم میشه جواب کسیو بدم ن اینکه خوشم میاد بخوام با حرفام کسی رو آزار بدم . اینم دیگه اونقدر اذیتم کرد حتی تو جمع چیز گفت ب شوهرم گفتم بهش بگو لال بشه وگرن جواب میدم (تازه تهدید کردم فقط وگرن اگه ادامه میداد جواب نمیدادم ک   )