2777
2789
عنوان

حاضرجوابی به خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 85 پست
من ک جواب میدم چون بعدش خودم اذیت میشم ک چرا جواب ندادم.ی بار جواب ندادم از بس سر،شوهرم غر زدم خودش ...

شوهر منم میگه . میگه چرا جواب نمیدی  ؟ 

ولی بخدا من واقعا روم نمیشه بخوام مثل خودشون باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حرف شوهر من. اره دوستم میگه از بس به شوهرم نق زدم و گفتم چرا فلانی اینجوری گفت که دیگه شوهرم ح ...

اره دقیقا اخه شوهرشم تا ی حد تحمل داره هی اون میاد نق میزنه تو سر شوهرش اونم فکر میکنه مقصر زنش هس ک ۲۴ساعت داره دعوا میکنه و جوابشون نمیده

عزیییییییییزم.    

جالبش اینه ک خانواده شوهرم از بس گفتن عروستون ساکت و صبوره 

(و از اونجایی ک همه دخترش رو میشناسن ک چقدر مزخرف و بد دهنه)

مادرشوهرم یدفه ب من میگه چرا ساکتی ؟ همه میگن خیلی ساکت و صبوره 

گفتم باید بد باشم تا خوشتون بیاد ؟

حرصی شده بود ک راجع ب دخترش اینو نمیگن

شوهر منم میگه . میگه چرا جواب نمیدی  ؟  ولی بخدا من واقعا روم نمیشه بخوام مثل خودشون باشم

چه جوری اونا روشون میشه بهت حرف بزنن تو هم جواب بده ی بار جواب بدی خودشون حساب کار دستشون میاد

چه جوری اونا روشون میشه بهت حرف بزنن تو هم جواب بده ی بار جواب بدی خودشون حساب کار دستشون میاد

من کلا در سکوت ب سر میبرم و فقط حرص میخورم   

یک سال و نیم میشه عقدیم تا حالا باهاشون در حد 1 ساعت هم حرف نزدم. باورت میشه؟

از بس بی ادب و بد دهن هستن و فقط غیبت و تهمت و اذیت هست حرفاشون

منم سکوت پیشه میکنم

اره دقیقا اخه شوهرشم تا ی حد تحمل داره هی اون میاد نق میزنه تو سر شوهرش اونم فکر میکنه مقصر زنش هس ک ...

منم همینو بهشون گفتم ی اشتباه دیگه ش اینه با عملش میخاد نشون بده ناراحت شده خب اکثرا نمیفهمن یا خودشون به نفهمی میزنن

در جهانم همه چیز نیکوست  
من کلا در سکوت ب سر میبرم و فقط حرص میخورم     یک سال و نیم میشه عقدیم تا حالا باهاشون د ...

منم ی مدت ساکت بودم هیچی نگفتم دیگه شورشو در اورده بودن دیدم کارم نمیشه شدم بدتر از خودشون😂😂😂😂😂

[QUOTE=61716659]سلام من اون روز مادرشوهرم میخواست بهمون یه چیزی بده به من وخواهرشوهرم بعدخواهرشوهرم گفت دوچشمی نکنی ...[/QUOTEپجواب هر حرفی نیاز نیست بدی. میتونستی با خنده بگی بابا دخترا عزیزترن نگران نباش

در جهانم همه چیز نیکوست  
سخته ک اینجوری

خیلی سختمه ولی بهتر از اینه ک بشینم پشت سر بقیه حرف بزنم و مسخرشون کنم و ...

بعدم حرف ک میزنی باهاشون فقط میخوان حرف ازت بکشن و آمار بگیرن از همه و بعد بشینن بگن عروسمون گفته فلانی فلان و ...

منم میگم حرف نزنم بهتره

منم ی مدت ساکت بودم هیچی نگفتم دیگه شورشو در اورده بودن دیدم کارم نمیشه شدم بدتر از خودشون😂😂😂😂😂

من ک از اول جایی لازم بود جواب دادم نذاشتم سوار سرم بشن. از بس ک دوستم از جواب ندادناش مینالید تجربه شد برام

در جهانم همه چیز نیکوست  
خیلی سختمه ولی بهتر از اینه ک بشینم پشت سر بقیه حرف بزنم و مسخرشون کنم و ... بعدم حرف ک میزنی باهاش ...

به قول دختر داییم میگفت هیچوقت به خانواده شوهرت آمار نده.مثلا پرسیدن دیشب مهمون داشتی بگو اره.تمام دیگه نشین با جزییات بگو کی بود چی گفت چی پختم....

در جهانم همه چیز نیکوست