2777
2789
عنوان

حاضرجوابی به خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 85 پست
اگه ب شوخی باهات تیکه میندازه و. هار هار میخنده تو هم قشنگ بی تعارف جواب بده تهشم بخند. بگو فلانی نا ...

دقیقا واس خرید عروسی رفته بودیم خواهرشوهرم همرامون بود هی تیکه میپروند من چیزی نمیگفتم بعد تهش دید چیزی نمیگم گفت ناراحت نشیا من زیاد شوخی میکنم حالا بیشتر منو میشناسی منم ی لبخند زدم گفتم نگران نباش منم خیلی شوخ طبعم  

در جهانم همه چیز نیکوست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااا مادرشوهر منم گفت تو بگزر اون بچست😳😳😳گفتمش حاج خانم کجا بچست بچه های داهات همسن این ک هس ...

اره ما هم یکسال فرقمونه هی میگفت میخواسته شوخی کنه گفتم غلط کرده مگه من باش شوخی دارم اصن ؟ بعدم هر چی میخواد میگه ک شوخیه ؟

دقیقا واس خرید عروسی رفته بودیم خواهرشوهرم همرامون بود هی تیکه میپروند من چیزی نمیگفتم بعد تهش دید چ ...

من از همون نامزدی خواهرشو شناختم ولی حیف بعمل خیلی دیر دست بعمل شدم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اره ما هم یکسال فرقمونه هی میگفت میخواسته شوخی کنه گفتم غلط کرده مگه من باش شوخی دارم اصن ؟ بعدم هر ...

ما بدبختیمون اینه همسنیم 

میسوزه من و شوهرم باهمیم 

ازقصد هم هی تعریف میکنم با شوهرم فلان جا رفتیم فلان جا رفتیم 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
دقیقا واس خرید عروسی رفته بودیم خواهرشوهرم همرامون بود هی تیکه میپروند من چیزی نمیگفتم بعد تهش دید چ ...

من يه بار تو همچين موقعيتي گفتم ؛ ولي من اصلا اهل شوخي نيستم و خوشمم نمياد، با قيافه جدي!

ديگه تموم شد شوخي هاش

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
نه بابا من مادرشوهرمم باشه نمیشورم شما بگو خونه تمام جاریا من از ترس پامیشه خونه من ک میرسه هفتادو د ...

دقیقا مادرشوهر من اصن تو اشپزخونه پاشو نمیذاره. همش هم هی تعارف میکنه بیا بشین از سرکار اومدی خستهای بیا یکم بشین. خب وقتی هنوز شام اماده نیس شما هم نشستین من چطوری بیام بشینم اخه

در جهانم همه چیز نیکوست  
یه ضرب المثلی هست که میگه اگه جلوی کسی که میگوزه نرینی فک میکنن کو ن نداری عقیده من اینه باید حاضرج ...

اووووووه چقد فیض بردم از مثلت لهنتی😍🤣

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

من ک جواب میدم چون بعدش خودم اذیت میشم ک چرا جواب ندادم.ی بار جواب ندادم از بس سر،شوهرم غر زدم خودش زنگ زد جوابشون داد راحت شدم گفت از این ب بعد بزن تو دهنشون انقد منو عصبی نکن😂😂😂😂😂

ما بدبختیمون اینه همسنیم  میسوزه من و شوهرم باهمیم  ازقصد هم هی تعریف میکنم با شوهرم فلا ...

اره از حسادتشونه کامل مشخصه ... همه هم میگن خیلی بهتون حسوده

حتی قبل از اینکه من هم عروسشون بشم ب داداشش (شوهرم) حسود بوده در حدی ک دختر داییش ی دفه تو جمع گفت تو از اولم ب داداشت حسود بودیا من یادمه هی میگفتی 

یه ضرب المثلی هست که میگه اگه جلوی کسی که میگوزه نرینی فک میکنن کو ن نداری عقیده من اینه باید حاضرج ...

چهه ضرب المثل باحالیییییی

اولین باره شنیدم.خیلی قشنگ بود

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..