2777
2789
عنوان

حاضرجوابی به خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 85 پست
من اصلا جواب نمیدم، به شوهرم هم گفتم که خونه مادر و پدرش بیشتر هوای منو داشته باشه، دیگه اگرم چیزی ب ...

شوهرم میگه من مسئول حرفای بقیه نیستم تونستی جواب بده البته مودبانه نتونستی به من گلایه نکن

در جهانم همه چیز نیکوست  

بستگی ب طرفت داره

من ی خواهر شوهرام هر گو.. میخواست میخورد بعد هر هر میخندید

ب شوهرم گفتم اونم رفت بهش گفت و دعوا ....

مادر شوهرم هی میگفت شوخی میکرده بچم . میگه بخدا قصدی نداشتم شوخی بوده

منم ب مادرشوهرم گفتم بهش بگو منم از این ب بعد از همین شوخیا باهاش میکنم پس اونم بدش نیاد

از ترسش ک چیزی نشنوه دیگه لال شده در حد المپیک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا کارم سکوت و خودخوری بود اما الان نه.. به شوهرم به شوخی میگم دیدی چه خوب خواهرتو تربیت کردم ...

باور کن جیران جون دختر بیشعور من ک میرفتم خونه باباش کونشو میکرد دراز میکشید حالا۳۳سالشه بچه نیست دایم طلب ننه باباشو‌داشت از من 

هر طریم انگار من ظرفشورم 

سر ظرف ک داغش کردم ی بشقاب خودمو‌میبرم و تمام 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
بستگی ب طرفت داره من ی خواهر شوهرام هر گو.. میخواست میخورد بعد هر هر میخندید ب شوهرم گفتم اونم رفت ...

اره بعضیا زیادی شوخ طبعن باید مث خودشون باشی تا بفهمن چقد حرفاشون ازاردهنده اس

در جهانم همه چیز نیکوست  
بستگی ب طرفت داره من ی خواهر شوهرام هر گو.. میخواست میخورد بعد هر هر میخندید ب شوهرم گفتم اونم رفت ...

دقیقااااا مادرشوهر منم گفت تو بگزر اون بچست😳😳😳گفتمش حاج خانم کجا بچست بچه های داهات همسن این ک هستن سه تا بچه دارن حالا دختر تو تو خونه مونده بچه چیه

باور کن جیران جون دختر بیشعور من ک میرفتم خونه باباش کونشو میکرد دراز میکشید حالا۳۳سالشه بچه نیست دا ...

ظرف شستن که من وقتی خواهرشوهرام باشن ی تعارف کوچولو میزنم و بعدشم میشینم ولی وقتی مادرشوهرم تنها باشه میشورم

در جهانم همه چیز نیکوست  
اره بعضیا زیادی شوخ طبعن باید مث خودشون باشی تا بفهمن چقد حرفاشون ازاردهنده اس

اگه ب شوخی باهات تیکه میندازه و. هار هار میخنده تو هم قشنگ بی تعارف جواب بده تهشم بخند. بگو فلانی ناراحت نشیا بقول خودت شوخی بود 

ظرف شستن که من وقتی خواهرشوهرام باشن ی تعارف کوچولو میزنم و بعدشم میشینم ولی وقتی مادرشوهرم تنها باش ...

نه بابا من مادرشوهرمم باشه نمیشورم شما بگو خونه تمام جاریا من از ترس پامیشه خونه من ک میرسه هفتادو دوتا مرض داره میاد میلمبونه و میره کنار 

داغ ظرف شستن منو دیگه بگور ببره 

دخترشم ب عمل حالیش کردم تو هستی خودت بشور

جان من گفتی تو خونه مونده؟

بله عزیزم مال ی روستا هستن ک دخترو سیزده سالگی شوهر میدن ایشون۳۳سالشه و شدیدااااا حالت ازدواجی ولی خاستگار. نیست