2777
2789
عنوان

شوهر بیکار و بیسواد

| مشاهده متن کامل بحث + 23106 بازدید | 416 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که خوشبختی . راست میگیا  من خیلی سراغ دارم حتی پزشک متخصص اما بی شعور .  اما خب ش ...

درسته ولی پولدار بی اخلاق به درد هیچی نمیخوره . با همکاری هم زندگیمونو داریم میچرخونیم . شیرینه واسم حتی نداری شیرینه 

فقط بخاطر تحصیلات پشیمونی؟

هم تحصیلات هم کار 

اوایل میگفت دیپلم 

ارتباط مون که بیشتر شد گفت زیر دیپلم 

با کلی مخالفت عقد کردیم بعد فهمیدم سیکل داره قرار شد براش یه دیپلم سوری جور کنم که مدارکاش و از خونه مامانش آورد و تازه فهمیدم تا پنجم بیشتر درس نخونده 

بهش میگم مگه من مسخرتم که به این و اون رو بزنم خودم و کوچیک کنم که تو نمیتونستی واقعیت و بهم بگی میگه نمیدونستم فکر میکردم خوندم تا سوم راهنمایی 

دارم دیوونه میشم 

شاید زندگی همین باشد 
هم تحصیلات هم کار  اوایل میگفت دیپلم  ارتباط مون که بیشتر شد گفت زیر دیپلم  با کلی ...

اخه گلم شما حتی قبل عقد مدارک تحصیلی این اقا رو.نخواستی همون سیکلی که میگفت رو هم ندیدی لابد مشاوره هم نرفتی قبل ازدواج !از اینا گذشته طرف گفته قشنگ زیر دیپلمم !!شغل داشت اون موقع؟

حال متکلم از کلامش پیداست

همه مخارج زندگی با منه  کرایه خونه خرج بچه خودم خورد و خوراک 

گشتم واسش کار پیدا کردم واسه امروز ساعت 9 صبح قرار گذاشتم نرفت نتونست از خوابش بزنه 

منم بهش گفتم خوبه پس عادت کردی به مفت خوری 

شاید زندگی همین باشد 
بی سوادو ک حتما اغراق میکنه منظورشون اینه ک اندازه خانم سواد و کمالات ندارن😕😕😕

اخه میگه بی سواد و بیکارو بی پول و بد اخلاق خوب معلومه سرکاریه میخواد جنجال بپا کنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
هم تحصیلات هم کار  اوایل میگفت دیپلم  ارتباط مون که بیشتر شد گفت زیر دیپلم  با کلی ...

فقط اونجاش که گفته نمیدونستم فکر کردم تا راهنمایی خوندم خخخخخخ

استارتر خودتم میگی همه مخالف بودن خودت خواستی خواهر 

اصلا زیر دیپلمم بود بهت ننیخورد نمیدونم چرا انتخاب کردی

بره دنبال کاری بالاخره