2777
2789
عنوان

شوهر بیکار و بیسواد

| مشاهده متن کامل بحث + 23111 بازدید | 416 پست

استارتر جان خوب گوش كن ببين چي ميگم شوهر من بيكار بود اينقدر صبح زود بيدار شدم ازين كاريايي ها رفتم تا رفت سر كار ١. كم نيار ٢.برو كميته امداد درخواست وام اشتغال كن اگه هم نميشه به خاطر دخترت صبوري كن ميتوني هم الكي بگي حقوق بهمون نميدن تا يه مدت و با صاحب خونه هماهنگ بشي تا شور بيفته تو دلش پاشه بره سركار 

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان خوب گوش كن ببين چي ميگم شوهر من بيكار بود اينقدر صبح زود بيدار شدم ازين كاريايي ها رفتم ...

من قراردادی ام عزیزم شیش ماه مرخصی زایمانم حقوقم قط شد بیمه یه جا تسویه کرد 

تو اون مدت روزی نبود که بهم نپریم بخاطر فشار مشکلات مالی 

همون موقع بود رفت حلقه ازدواج شو فروخت یه سکه داشتم اون و برده بود فروخته بود از ننش قرض کرده بود تمام اون مدت و این جوری گذروندیم 

شاید زندگی همین باشد 
من قراردادی ام عزیزم شیش ماه مرخصی زایمانم حقوقم قط شد بیمه یه جا تسویه کرد  تو اون مدت روزی ن ...

یلدا جون روی این لینک کلیک کن میری توی وبلاگی که گفتم بشین دقیق بخون هرکار کردم نتونستم کپی کنم 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
یلدا جون روی این لینک کلیک کن میری توی وبلاگی که گفتم بشین دقیق بخون هرکار کردم نتونستم کپی کنم  ...

متوجه شدم عزیزم مرسی از محبتت 

حتمآ انجام میدم 

شاید زندگی همین باشد 

سلام منم شوهرم الان دادوبیدادمیکن میگه چرانگفتی زیردیپلم هستی بحث میکنه میگه حساب کتاب بلدنیستی نمیدونم چکنم من زیردیپلم شوهرم دیپلم ولی من گفتم دیپلم کسی هست که مثل ماباشه سوادشون کم