2777
2789
عنوان

شوهر بیکار و بیسواد

| مشاهده متن کامل بحث + 23101 بازدید | 416 پست

خواهری مگ از روز اول نمیدونستی؟

منم شوهرم تحصیلاتش ابتدایی و جوشکار شغل ازادم ی روز هس ۴روز نیس

با صدحور قرض و قوله تازه اقا بداخلاقم هس نازم میده نهایت اگه درماه ۱ونیم دربیاد اونم یک جا ک نیس روزی۵۰ی روز هیچی

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوریم تحصیلکرده و شاغل شوهرم بی وساد و بیکار...تازه خانوادش نازم میان واسه من اینو کجای دلم ...

دقیقا 

واسه همینه که از خودم بدم اومده 

شاید زندگی همین باشد 
گاهی خیلییییی خوب  ولی گاهی حال بهم زن  فقط منتظره ببینه من چطور رفتار میکنم اگر بخندم ب ...

کار خودت چیه 

یعنی شوهرت صبح تا شب خونه اس

حالا غذا درست میکنه 😄

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

من شوهرم بیکاره و تحصیلات نداره تازه مدرک گرفت و من لیسانسم و شاغل ... اما هیچکدوم خوشبختی نمیاره اصل اخلاقه .... من عاشق اخلاقشم ... نه پول و تحصیلش ... اخلاقه که شخصیت میاره نه مقام و پول

گاهی خیلییییی خوب  ولی گاهی حال بهم زن  فقط منتظره ببینه من چطور رفتار میکنم اگر بخندم ب ...

بگو روز اول چرا انتخابش کردی تا بدونیم چه راهنمایی بکنیم 

شاغل بود تعدیل نیرو شد ؟عاشقش بودی؟اجباری بود؟ بچه داری؟

حال متکلم از کلامش پیداست
خواهری مگ از روز اول نمیدونستی؟ منم شوهرم تحصیلاتش ابتدایی و جوشکار شغل ازادم ی روز هس ۴روز نیس با ...

تحصیلات  خودت چیه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اینجاست که میفهمی عشق کافی نیست

مرد ساخته شده برای کار کردن،مرد بیکار به چه دردی میخوره،همین دیگه دل خوش کرده به کار و حقوق شما،باش حرف بزن،همه ی اینایی که سرکارن که تحصیلات عالیه ندارن.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
من شوهرم بیکاره و تحصیلات نداره تازه مدرک گرفت و من لیسانسم و شاغل ... اما هیچکدوم خوشبختی نمیاره اص ...

خداروشکر که خوشبختی . راست میگیا  من خیلی سراغ دارم حتی پزشک متخصص اما بی شعور .  اما خب شغل که باید داشته باشه بالاخره مسئولیت زندگی رو به عهده داره