2777
2789
عنوان

شوهر بیکار و بیسواد

| مشاهده متن کامل بحث + 23109 بازدید | 416 پست
هم تحصیلات هم کار  اوایل میگفت دیپلم  ارتباط مون که بیشتر شد گفت زیر دیپلم  با کلی ...

ببین اگه جنمه و پشتکار کار داشته باش ه بازم عیبی نداره ولی بهش رو نده ک بیکار بگرده ک تو نونشو بدی اینو از من بشنو عادت کنه دیگه هیچی ،،،بفرسش دنباله کار تا متونی پول بهش نده بگو بمن ربطی نداره خرجه خونرو من بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گلم شما حتی قبل عقد مدارک تحصیلی این اقا رو.نخواستی همون سیکلی که میگفت رو هم ندیدی لابد مشاوره ...

نه عزیزم نخواستم چون اونقدر بدبخت بودم که تو خونه هم شرایط خوبی نداشتم 

آره اون موقع سر کار بود 

شاید زندگی همین باشد 
تحصیلات  خودت چیه

من ۲۰سالمه

۵سال بخاطر دوتا بارداری و شیردهی نتونستم بخونم از امسال باز دوباره میخونم

اول راهنمایی عقدم کردن تا اول دبیرستان با وجود بارداری خوندم دیگه نصفه برج۱۰زایمان کردم نشد بخونم بعدش باز ب فاصله یک سال و نیم باردارشدم

امسال باز میخوام بخونم

منظورم تحصیلات نبود میخواستم استاتر بدونه همه ازاین شوهر ها داریم فقط خودش نیس

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

تحصیل کرده هاش بیکارن پس ربطی ب تحصیل نداره باید بره دنبال ی حرفه . توهم کمکش کن ن اینکه اذیتش ‌کنی

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
تحصیل کرده هاش بیکارن پس ربطی ب تحصیل نداره باید بره دنبال ی حرفه . توهم کمکش کن ن اینکه اذیتش ‌کنی

اره بره دنبال مهارن موفقتره تا تحصیلات

چون احتمال اینکه با مهارت کار پیدا کنه بیشتره

درخواست دوستی قبول نمیکنم