بستگی به شرایطمون داره یه وقتایی که درآمد بیشتر باشه منم برا خودم خرج میکم اما تو فامیل شوهرم خانما ...
اتفاقا یه بار شوهرم پیش مادرش داشت تعریفمو میکرد که خانومم خیلی قدرانه...بعد مادرشوهرم سریع گفت که اونایی که کار میکنن خرج میکنن (منظورش این بود که خانومت نمیتونه از پول تو اینقدر خرج کنه)حالا من همیشه پول تو دست و بالم هست..چون پدرم فوت شده و ارث بهم رسیده...منم سریع بهش گفتم دخترات که کار نمیکنن از کجا میارن خرج میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه كمكي نكنم دخل و خرجمون به هم نميخوره مجبورم فعلا قسط هم زياد داريم و يه بچه تو راه
عزییییییزم مبارکه. انشالله همه چی روبراه میشه. منم اگه پس انداز کنم واس زندگیمونه فقط میگم الکی خرج نکنیم تا بعدا که نیاز داشتیم کاسه چه کنم چه کنم دستمون نگیریم
ميدونم باباي منم به همه قرض ميده البته براي ما هم خرج بكنيم يا نه حرفي نميزنه ولي كلا خيلي راحت به ب ...
اوه بابام که دیگه نگو ما میگیم پدر شما صندوق قرض الحسنه راه انداختی. مصالح ساختمانی نقد میخره قرض میده به ملت. حالا باباهامون خداروشکر زندگیشون خیلی جلو افتاده ما نه هنوز اول راهیم