2777
2789
اصلا یه رقابت عجیبی دارن با همدیگه تو لباس خریدن همش چشم وهم چشمی 

همون بهتر ک وارد بازیشون نشی. دوست منم فامیل شوهرش همینطورین. اصن ی مجلس ک باشه سالن مده نه مثلا مجلس دعا و نذری. خیلی اذیت میشه

در جهانم همه چیز نیکوست  
بستگی به شرایطمون داره یه وقتایی که درآمد بیشتر باشه منم برا خودم خرج میکم اما تو فامیل شوهرم خانما ...

اتفاقا یه بار شوهرم پیش مادرش داشت تعریفمو میکرد که خانومم خیلی قدرانه...بعد مادرشوهرم سریع گفت که اونایی که کار میکنن خرج میکنن (منظورش این بود که خانومت نمیتونه از پول تو اینقدر خرج کنه)حالا من همیشه پول تو دست و بالم هست..چون پدرم فوت شده و ارث بهم رسیده...منم سریع بهش گفتم دخترات که کار نمیکنن از کجا میارن خرج میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بحث همینه مثلا وقتی یکی ازش قرض میخاد خیلی راحت میده ولی وقتی سبک و سنگین کنه ببینه خرج منم هس ...

دقيقا منم فكر ميكنم اصل اين ضرب المثل مال همينه نه خرج صرفا مادي 

منم خرج میکنم ولی تصمیم اینه درامد من بشه پساندازمون بهش کاری نداشته باشیم آقام خرج من و خونه رو بده ...

من اگه كمكي نكنم دخل و خرجمون به هم نميخوره مجبورم فعلا قسط هم زياد داريم و يه بچه تو راه

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
من اگه كمكي نكنم دخل و خرجمون به هم نميخوره مجبورم فعلا قسط هم زياد داريم و يه بچه تو راه

عزییییییزم مبارکه. انشالله همه چی روبراه میشه. منم اگه پس انداز کنم واس زندگیمونه فقط میگم الکی خرج نکنیم تا بعدا که نیاز داشتیم کاسه چه کنم چه کنم دستمون نگیریم  

در جهانم همه چیز نیکوست  
اتفاقا یه بار شوهرم پیش مادرش داشت تعریفمو میکرد که خانومم خیلی قدرانه...بعد مادرشوهرم سریع گفت که ا ...

ایول خوب جوابشو دادی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
عزییییییزم مبارکه. انشالله همه چی روبراه میشه. منم اگه پس انداز کنم واس زندگیمونه فقط میگم الکی خرج ...

بله پس انداز عاليه منم تا چند وقت پيش خوب جمع ميكردم الانم خرجاي اضافي تعطيله فقط خورد و خوراك ميخريم نه لباس نه مسافرت نه مهموني دادن 

ايشالا همه وضع مالي خوب پيدا كنن

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
دقيقا منم فكر ميكنم اصل اين ضرب المثل مال همينه نه خرج صرفا مادي 

مردمم بی انصافن خیلی راحت قرض میگیرن و بعدش به هزار مکافات پس میدن. آقای منم دلسووووووز میگه لابد نداره بنده خدا صبر میکنیم ...

در جهانم همه چیز نیکوست  
مردمم بی انصافن خیلی راحت قرض میگیرن و بعدش به هزار مکافات پس میدن. آقای منم دلسووووووز میگه لابد ند ...

ميدونم باباي منم به همه قرض ميده البته براي ما هم خرج بكنيم يا نه حرفي نميزنه ولي كلا خيلي راحت به بقيه حتي غريبه تو خيابون پول ميده مردا همشون همينن 

اتفاقا یه بار شوهرم پیش مادرش داشت تعریفمو میکرد که خانومم خیلی قدرانه...بعد مادرشوهرم سریع گفت که ا ...

خدا رحمتشون کنه

بنده خدا نتونسته ببینه پسرش از عروسش تعریف میکنه

متاسفانه مث خودم حاضرجوابی  

در جهانم همه چیز نیکوست  
ميدونم باباي منم به همه قرض ميده البته براي ما هم خرج بكنيم يا نه حرفي نميزنه ولي كلا خيلي راحت به ب ...

اوه بابام که دیگه نگو ما میگیم پدر شما صندوق قرض الحسنه راه انداختی. مصالح ساختمانی نقد میخره قرض میده به ملت. حالا باباهامون خداروشکر زندگیشون خیلی جلو افتاده ما نه هنوز اول راهیم

در جهانم همه چیز نیکوست  
اوه بابام که دیگه نگو ما میگیم پدر شما صندوق قرض الحسنه راه انداختی. مصالح ساختمانی نقد میخره قرض می ...

انشاالله شمام به زودي شرايطي كه دوست داريو پيدا ميكني 💕💕

خدا رحمتشون کنه بنده خدا نتونسته ببینه پسرش از عروسش تعریف میکنه متاسفانه مث خودم حاضرجوابی   ...

تشکر...قبلنا خیلی حاضر جوابی کردم تا یاد گرفت چطور برخود کنن.الان دیگه بی خیالم حتی اگر یه بار چیزی بگن