2777
2789
منم همیشه پول دستم بود و متاسفانه شوهرم خیلی بدعادت شده.

اره میدونی منم از دیشب به این فکر افتادم.من آرایشگاه و اپیلاسیون زیاد نمیرم چون خودم کارامو انجام میدم تا اینکه دیشب حوصله نداشتم گفتم ولش کن میرم ارایشگاه. به آقام که گفتم گفت باشه میرسونمت ولی چی شده خودت انجام نمیدی؟ اینجا بود که حس کردم انگار عادت شده واسش خودم انجام بدم.

در جهانم همه چیز نیکوست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایطمون داره یه وقتایی که درآمد بیشتر باشه منم برا خودم خرج میکم اما تو فامیل شوهرم خانما ...

حالا از دید فامیل خوبه ک کم خرج باشی؟ نگن به خودش اهمیت نمیده و ...

در جهانم همه چیز نیکوست  
من ٦ ساله ازدواج كردن در مجموع ١٠ ساله با همسرم هستم.خودمم شاغلم اما تو اين سالها به اين نتيجه رسيدم ...

امروز یکی از همکارام حرف جالبی زد. پرسید بچه نمیخاین گفتم نه بابا زوده بذار یکم زندگیمون جلو بیفته گفتش وقتی بچه بیاد و همسرت حس کنه زندگیش عقبه تلاشش بیشترر میکنه حالا دقیقا حرف شما متینه

در جهانم همه چیز نیکوست  
يعني عادت كنه كه شما كم خرج هستيد؟؟

اره ازش پول نگیری ی وقتایی هم ک نیازت شه دست و دلش بلرزه. بنظرم مث این میمونه اونایی بچه ندارن و سال ها خرج نکردن دستشون به خرج کردن نمیره ولی به جاش اونایی که بچه بیشتر دارن و همش در حال خرج کردن بودن راحت تر میتونن خرج کنن

در جهانم همه چیز نیکوست  
اره ازش پول نگیری ی وقتایی هم ک نیازت شه دست و دلش بلرزه. بنظرم مث این میمونه اونایی بچه ندارن و سال ...

تو زندگي ما اينجور نبوده ماهايي كه خرج زياده من رعايت ميكنم بعدش كه يكم پول دستش بياد خودش ميگه بريم واست خريد كنيم حتي واسه خودش نميخره ىلي واسه من ميخره ميگم همش بستگي به طرف داره 

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
حالا از دید فامیل خوبه ک کم خرج باشی؟ نگن به خودش اهمیت نمیده و ...

نظر اونا برام مهم نیست اگه بخوام مثله اونا باشم باید تمام درآمدمو خرج لباس و قر وفر خودم بکنم هیچ پس اندازی نمیمونه برامون

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
نه خودم هم خرج ميكنم

منم خرج میکنم ولی تصمیم اینه درامد من بشه پساندازمون بهش کاری نداشته باشیم آقام خرج من و خونه رو بده و یکم بیشتر برنامه داشته باشه واس خرج کردنش و قرض دادناش.

در جهانم همه چیز نیکوست