2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از چند وقت اقدام کردین؟ بچه خوبه؟

والا ناخواسته باردار شدم سه ساله ازدواج كردم 

والا سه ماه ديگه مياد هنوز نميدونم خوبه يا نه بيشتر نگران وضع اقتصادي و ماليمونم كه از عهدش برنيايم

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
والا ناخواسته باردار شدم سه ساله ازدواج كردم  والا سه ماه ديگه مياد هنوز نميدونم خوبه يا نه بي ...

چه خوب ک سه سال تونستین جلوگیری نکنین. من 6 ماهه ازدواج کردم اطرافیا کلمو خوردن از بس میگن جلوگیری نکن

در جهانم همه چیز نیکوست  
چه خوب ک سه سال تونستین جلوگیری نکنین. من 6 ماهه ازدواج کردم اطرافیا کلمو خوردن از بس میگن جلوگیری ن ...

جلوگيري سفت و سخت داشتم اصلا حاضر به بچه دار شدن نبودم ديگه قرص رو قطع كردم چند كاه استراحت بدم با جلوگيري طبيعي اولين بار شد ديگه همسرم خيلي خوشحال بود منم ديكه نگهش داشتم

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
جلوگيري سفت و سخت داشتم اصلا حاضر به بچه دار شدن نبودم ديگه قرص رو قطع كردم چند كاه استراحت بدم با ج ...

جالب بچه دوست نداشتی یا با تو برنامتون نبود؟

در جهانم همه چیز نیکوست