2777
2789

من از شما معذرت خواهی کردم استارتر..اگه شما چنتا قبلتر پستا منو میخوندید میدیدید ک کلا دارم شوخی میکنم و با اون حرف شما من فکر کردم شما هم خودتو وارد شوخی کردی..فک نمیکردم نارحتتون کنم..بازم معذرت میخوام..ولی واقعا شوخی بود و تا مدت ها فک نمیکردم ناراحتیتون واقعیت داشته باشه چون از نظر خودم شوخی معمولی بود ک با اطرافیانم میکنم تا لبخند بزنن

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف بچه های نی نی سایت میتونن شهادت بدن من دخترم...و اون حرفارو فقط محض خنده زدم...همین نازنین جان من.عکسمو دیده .

ببین اول راهی ...زندگی بالا پایین انقد داره اگه الان اینجوری باشی چند روزه دیگه هزار تا مریضی میاد س ...

درسته یه دایی دارم نمیخواستم بگم خیلی ب شوهرم تیکه میندازه نمیخاستم بگم اما دلم داغونه....منو شوهرم باهم خوبی خانواده ها هم خوبن فقط این دایی...نمیخوام کاراشو بگم...دلم برای شوهرم میسوزه ب خاطر من سکوت میکنه 

دایییم از چیزای کوچیک گیر میده تا بار خرید ماشین فقط چیزای الکی و پوچ آدمو ناراحت میکنه 

حتی  قد و هیکل شوهرمو مسخره میکنه دلم میاد جوابشو بدیم اما میترسم ناراحت شن آقامم می گه دیگه داره زیادی .....میترسم میترسم خواهر

نصف بچه های نی نی سایت میتونن شهادت بدن من دخترم...و اون حرفارو فقط محض خنده زدم...همین نازنین جان م ...

باشه شوخی بود دیگه باشه 

این چیزا پیش میاد دیگه 

خب ب منم حق بدین من کارتون نبودم ببینم  لحنت شوخیه یا جدی 

شما هم دیگه نگفتین شوخیه من بی خخبر بودم

ولی بد گریه کردمااااا😂

درسته یه دایی دارم نمیخواستم بگم خیلی ب شوهرم تیکه میندازه نمیخاستم بگم اما دلم داغونه....منو شوهرم ...

اوف ...بزار بگه من شوهرم معتاد نیست اما داییم ک خودش معتاده میگه شوهرت مثل هروویینیاست ...چرا؟؟چون شوهرم تو فامیل تکه ...مهم نباشه برات ...به جهنم ک گفت آدم مریض و چ کارش میشه کرد

اوف ...بزار بگه من شوهرم معتاد نیست اما داییم ک خودش معتاده میگه شوهرت مثل هروویینیاست ...چرا؟؟چون ش ...

دقیقا شوهرم نوجوانی سیگار می‌کشید الان میاد میگه آق ام یه معتاده کارتون خوابه دقیقا کارتون خوابم گفت

باشه شوخی بود دیگه باشه  این چیزا پیش میاد دیگه  خب ب منم حق بدین من کارتون نبودم ببینم ...

خداروشکر  

بابا دختر من داشتم با اون شیر خیار شوخی میکردم فک کردم خوندین اخه نازنین هم بود و اونم داشت مث خودم در و گوهر می افشاند

و واقعا اینکه دیدم شما تازه وارد شدین سعی کردم شوخی خطرناک نکنم...اینکه دست میندازم دهنتو جر میدم از نظر خودم یه شوخیه ک ب عنوان تهدید ب دوستام میگم..اخه تصورش بامزس..دوتا انگشت اشارتو بکنی تو دهن طرف و.....

ولی واقعا فک نمیکردم اشکت دراد...اصلاااااااااااااااا باورم نشد...بیا بوست کنم از دلت در بیارم    

اصلا تا نازنین نیس بیا زنم شو  

باشه شوخی بود دیگه باشه  این چیزا پیش میاد دیگه  خب ب منم حق بدین من کارتون نبودم ببینم ...

راست ميگه 

منو مليكا و فاطمه كه همون كاربرfatoo از اين شوخيا زياد ميكنيمم

همه هم مارو شناختن كه اينجوري هستيم

شما بد برداشت كردي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیقا شوهرم نوجوانی سیگار می‌کشید الان میاد میگه آق ام یه معتاده کارتون خوابه دقیقا کارتون خوابم گفت

غصه نخور ...بگو اره معتاد بوده گوشواره هامم در میارم بدم بکشه دود کنه ...اینجوری صلاح دیده

خداروشکر     بابا دختر من داشتم با اون شیر خیار شوخی میکردم فک کردم خوندین اخه ن ...

😐😐😐

حالم ازت بهم ميخوره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤