2777
2789
ما بیشتر بخاطر این جوابشو نمیدیم چون فامیله ب خاطر حرمت واین چیزا ....اما همسرم میگه من دیگه طاقتم د ...

ینی با شوخی هم نمیشه چیزی گفت؟حرفتو با شوخی میزنی اگه سنگین بود قبل و بعدشم تعریف الکی از یارو میکنی به این میگن تکنیک ساندویچ😀😀😀

ینی با شوخی هم نمیشه چیزی گفت؟حرفتو با شوخی میزنی اگه سنگین بود قبل و بعدشم تعریف الکی از یارو میکنی ...

من بلد نیستم کلا بغضم میگیره آخر شم گریه خیلی ازین احلاقم بدم میاد 

تکنیک ساندویچو خوب اومدی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم حتماً دعات میکنم فدات شم ❤ آخه من تنبلی تخمدان دارم. دارم دق میکنم واسه بچه...😔 چند وقت م ...

چهار ساله انتظار کشیدم و هم چنان می کشم. دکتر ها گفتن شوهرت درمان نمیشه اگه بشه به سختی ممکنه سال ها طول بکشه . یه بار میکرو کردم سقط شد . میگن مدام باید میکرو کنی. اومدیم طب سنتی خدا رو شکر وضعش بهتره اما طبیعی نیست. تنبلی حل میشه نگران نباش

چهار ساله انتظار کشیدم و هم چنان می کشم. دکتر ها گفتن شوهرت درمان نمیشه اگه بشه به سختی ممکنه سال ها ...

آخی عزیزم... 😔 متاسفم...

انشاالله ک معجزه میشه و زود زود زود مامان میشی.

نگران نباش گلم. برا خیلیا معجزه شد. مطمئناً برا ما هم میشه... ❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐