2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاً من برعکسم 😃 ی اخلاقی دارم بدی ها خیلی زود فراموشم میشه و همه چی از یادم میره. کلاً آدم فرا ...

انشاا....خدا ب حق همین ماه ک دامن خانم فاطمه سبز شده ذامن تورم سبز کنه

خودت باش.مگ خودت چشه:/

آره ثابت كردي اين اخلاقتو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیقاااا  منم از وقتی اینجور رفتار میکنم ارامشم بیشتر مثلا تولد یکی اقوام باشع ذاتا باید دعوت ...

من یه بار تولد دخترخاله شوهرم دعوت شدم تو اون جمع همه میدونستن مجلس جداست زنونه مردونه جز من حتی نکردن بمن بگن خواهرشوهرای بیشعورم من تمام مدت با مانتو نشستم !!

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اتفاقاً من برعکسم 😃 ی اخلاقی دارم بدی ها خیلی زود فراموشم میشه و همه چی از یادم میره. کلاً آدم فرا ...

وااای دقیقا منم مثه تو 

اصلا نمی تونم به دل بگیرم 

سریع هم فراموش میکنم

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

منم اینطوری بود تا اینکه... خدا یه سرنوشتی رو برام رقم زد ک فهمیدم چقد لوس بودم و پوست سرم کنده شد

الان بهم میگن یکی زیر سرت داری ک میخوای جدا شی فقط دو دقه ناراحت میشم‌ بعد برمیگردم ب افکار بدتر از این🤣

اعتماد به نفست عزت نفست رو بالاببر خودتو دوس داشته باش هیچ کسی ارزش اینو نداره که آرامشتو ازت بگیر ...

همسر میگه فقط منو تورو عشقه بقیه برن .....موافقم باهات ممنون

ببین اول راهی ...زندگی بالا پایین انقد داره اگه الان اینجوری باشی چند روزه دیگه هزار تا مریضی میاد سراغت ...هر کی هر چی میگه ازینه که کمتره ازینه ک حسوده ...اصلا اهمیت نده ...بهش فکر نکن ...به این فکر کن فلانی مریضه ...ب این فکر کن ک اگه ارزش فکر کردن داشت بهت توهین نمیکرد تیکه نمینداخت ...