2777
2789
عنوان

من چکار کنم حالا که گند زدمـ؟

264 بازدید | 26 پست

بچه ها کاربری قبلیم پسوردشو یادم رفت همون یشم خاتونم.بچه ها دوست پسرم ضرر کرده کلی بدهی بالا اورده حقوق باباش قطع شده مامانش مریضه و قهر رفته. با ماشین  یکی تصادف کرد کلی خسارت اونو داد اینا همش تو عرض ۳/۴ماه اتفاق افتاده خیلی روش فشاره تو ۲۶سالگی موهاش سفید شده نصفش.حالا من اون شب ازش ناراحت شدم که چرا بهم زنگ نزده هی عذر حواهی کرد و گف چکار کنم ناراحت نشی هی من پیله کردم خاک تو سرم ول نکردم هم فحش دادم هم کلی دادو بیداد الکی.بعد گفت اصلا من دیگت بریدم تو هم داری از یه طرف دیگه فشار میاری بهم.تا خرخره تو قرض و بدبختی ام و فلان. بعد گف میخوام یه مدت تنها باشم تا مغزم که داره له میشه استراحت کنه ببینم چه گوهی باید بخورم.فرداش حالمو پرسید و لی الان ۴روزه هیچ خبری ازش نیس چه کنم من؟۲ساله باهمیم و من همیشه بهش ارامش میدادم این سری بد رفتم رو مخش کلی توهین کردم بش البته معذرتخواهی هم کردم ولی خیلی عصبی بود اون لحظه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردم. میدونم حالا چه کنم براش؟

سکوت کن وتنهاش بزار بهشم بگو دعامیکنی که به ارامش برسه ومشگلاتشو زودتر به پایان برسونه وبگو کاری ازت برنمیاد ولی اگر حس کردی جایی به دردش میخوری هستی کنارش