سلام بچه ها...من یسال و نیمه عروسی کردم!۲۰سالمه....تو این مدت حدودن ۲-۳بار مادرپدر شوهرم امدن شام خونمون.....۲بارم خواهرشوهرم(۲تا خواهرشوهر هرکدوم یبار).....
تو این مدتم همیشه گلایه و شکایت ک چرا مهمون دعوت نمیکنید!!!(حالا میدونن لنگ۱۰ت پولیما)..
منم گوش نکردم کار خودمو کردم....
تااینک ۲-۳ماه گذشته اختلاف منو شوهرم بالاگرفت و من رفتم خونه بابام(سراینک شوعرم ب خونه و زندگی و من نمیرسه خرج نمیکنه و دیر میاد و وقت نمیزاره.سیگار و رفیق بازی و شک کردن من ب اعتیادداشتنش.....اونم میگف من بهش نمیرسم ک البته بیجام نمیگفت کلا ولش کرده بودم و ب غذا و خونه نمیرسیدم)
تو این وضعیت خانواده شوهرم خودشون انداختن وسط و چنان جنجال و ابرو ریزی بپا کردن و کل فامیل و پر کردن ک من تنبلم و گشادم و کثیفمو حتی ب دروغ گفتن من ۳هفته یبار حموم نمیرم!!!!!!قضیه رم خییلیی بزرگ کردن تا گندای پسرشونو بپوشونن..
تواین وضعیت ک ی روز خواهرشوهرمو و عموش و شوهرم امدن خونه ما تا سنگامونو وا بکنیم(مامان باباش نیمدن حتی زنگم نزدن دیگ)
خواهرشوهرم دهن واکرد ک اره چرا مارو دعوت نمیکنید چرا تاما دعوتتون نمیکنیم شما خودتون نمیاید...حتی شوهرم ب دروغ گفته بود من راضیم مهمون دعوت کنیم ولی زنم نمیزاره میگ رفت و امد خوشم نمیاد!!!!!!!!!!.درصورتی ک من ملاحضشو کردم..
الان تقریبا اشتی کردیم و خونه خودمم....انگار اینا درد غذا دارن بنظرتون دعوتشون کنم بعد ماه رمضون یا چندماه صبر کنم ک پرو نشن حرفشون ب کرسی بره؟!!
بابامم میگف حالاک شوهرت لیاقت نداره زرت و زذت مهمونی بده بزار دهنش کج شه اون دق خرجشو کنه.
منم با حرف بابام موافقم ولی کی مهمونی بدم؟ماه پیش رو یا ۲-۳ماه بعد؟!
اینم بگم الان پول و درامد نداریم چون کارشوهرم فصلیه و تعداد خانوادهاشون خیلیی زیاده و نمیشه همشونو تو ی روز انداخت!مخصوصا همراه خانواده خودم
از طرفیم دوس دارم همه باشن و بفهمن اونقدرام ک فک میکنن بی عرضه نیستم(اینجوری فک میکنن ک بلد نیستم درصورتی ک وجدانن اشپزیم ازشون بهتر نباشه بدتر نیی)
میخوام دهنشونم ببندم