2777
2789
عنوان

بنظرتون مهمونی بدم یا پرو میشن!!؟

583 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها...من یسال و نیمه عروسی کردم!۲۰سالمه....تو این مدت حدودن ۲-۳بار مادرپدر شوهرم امدن شام خونمون.....۲بارم خواهرشوهرم(۲تا خواهرشوهر هرکدوم یبار).....

تو این مدتم همیشه گلایه و شکایت ک چرا مهمون دعوت نمیکنید!!!(حالا میدونن لنگ۱۰ت پولیما)..

منم گوش نکردم کار خودمو کردم....

تااینک ۲-۳ماه گذشته اختلاف منو شوهرم بالاگرفت و من رفتم خونه بابام(سراینک شوعرم ب خونه و زندگی و من نمیرسه خرج نمیکنه و دیر میاد و وقت نمیزاره.سیگار و رفیق بازی و شک کردن من ب اعتیادداشتنش.....اونم میگف من بهش نمیرسم ک البته بیجام نمیگفت کلا ولش کرده بودم و ب غذا و خونه نمیرسیدم)

تو این وضعیت خانواده شوهرم خودشون انداختن وسط و چنان جنجال و ابرو ریزی بپا کردن و کل فامیل و پر کردن ک من تنبلم و گشادم و کثیفمو حتی ب دروغ گفتن من ۳هفته یبار حموم نمیرم!!!!!!قضیه رم خییلیی بزرگ کردن تا گندای پسرشونو بپوشونن..

تواین وضعیت ک ی روز خواهرشوهرمو و عموش و شوهرم امدن خونه ما تا سنگامونو وا بکنیم(مامان باباش نیمدن حتی زنگم نزدن دیگ)

خواهرشوهرم دهن واکرد ک اره چرا مارو دعوت نمیکنید چرا تاما دعوتتون نمیکنیم شما خودتون نمیاید...حتی شوهرم ب دروغ گفته بود من راضیم مهمون دعوت کنیم ولی زنم نمیزاره میگ رفت و امد خوشم نمیاد!!!!!!!!!!.درصورتی ک من ملاحضشو کردم..

الان تقریبا اشتی کردیم و خونه خودمم....انگار اینا درد غذا دارن بنظرتون دعوتشون کنم بعد ماه رمضون یا چندماه صبر کنم ک پرو نشن حرفشون ب کرسی بره؟!!

بابامم میگف حالاک شوهرت لیاقت نداره زرت و زذت مهمونی بده بزار دهنش کج شه اون دق خرجشو کنه.

منم با حرف بابام موافقم ولی کی مهمونی بدم؟ماه پیش رو یا ۲-۳ماه بعد؟!

اینم بگم الان پول و درامد نداریم چون کارشوهرم فصلیه و تعداد خانوادهاشون خیلیی زیاده و نمیشه همشونو تو ی روز انداخت!مخصوصا همراه خانواده خودم

از طرفیم دوس دارم همه باشن و بفهمن اونقدرام ک فک میکنن بی عرضه نیستم(اینجوری فک میکنن ک بلد نیستم درصورتی ک وجدانن اشپزیم ازشون بهتر نباشه بدتر نیی)

میخوام دهنشونم ببندم

اقا لایک نکنید اه......

به نظر من صبر کن یک ماه دیگه بگیر حسابی هم تدارک ببین 

منم اوایل ازدواجم شوهرم میگفت همش مهمونی بگیریم منم زیاد اهل رفت و آمد نیستم هی دعوامون میشد تا اینکه یه روشی یاد گرفتم تو مهمونیا انقدر تدارک میبینم و خرج رو دستش میزارم که الان خودشم دوس نداره زیاد مهمونی بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا دعوت نکردی؟

هرچه زودتر دعوت کن

بعدم بهشون بگو به صورت عیرمستقیم حالا ک اشتی کردید ک دلیل دعوت نکردن اینه ک درامد گل پسرتون کمه و...

بعدم خانواده خودتو جدا دعوت کن

البته بنظرمن حالا ک میگی تعدادشون زیاده

دوتا رو جدا جدا دعوت کن

یا مثلا پدرشوهر مادرشوهر و مادرپدرخودتو یه بار دعوت کن

خواهر برادرا رو هم یه بار

درکل زیاد ب فکر جیب شوهربودن این میشه اگه خانوادش درک نداشته باشن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

دیوونه ای میخوای این جماعت مفت خور و دو به هم زنو دعوت کنی؟؟؟؟؟؟؟خیلی ببخشیدا دعوتشون نکن تا به دلشون بمونه

الکیم وقت و هنرت رو برا کسی که لیاقت نداره صرف نکن

Kimilena

بنظر من پر رو نمیشن 

اصلا خودشو خیلی کوچیک کردن 

فکر نمیکنن تو دعوتشون کردی فک میکنن خودشون ،خودشونو دعوت کردن 

چقد گدا گشنه 

ما هم داریم تو فامیل 

ک چیییییییی ؟ بشین خونه خودت یه چیزی بخور گشنه