2777
2789
عنوان

بنظرتون مهمونی بدم یا پرو میشن!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر هفته دعوتشون كن كلى هم تدارك ببين  شوهرتم اعتراض كرد  بگو خودتون خواستيد

موافقم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
نخونده میگم پررو میشن

پررو واسه وقتیه تو عزت بذاری و خوشگل دعوت کنی

بعد حرفای اونا

دعوت کردنشون یعنی بیاید گشنه ها

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
هیچ وقت خانواده خودت و همسرت رو با هم دعوت نکن.اگه من بودم که دعوت نمیکردم میذاشتم ی مدت بگذره

عزیزم چرا نبایدخانواده هارو باهم دعوت کرد؟؟؟

ممنون میشم بهم بگی چون تجربشو ندارم

اقا لایک نکنید اه......
به نظر من صبر کن یک ماه دیگه بگیر حسابی هم تدارک ببین  منم اوایل ازدواجم شوهرم میگفت همش مهمون ...

وااا چرا خیلی خوبه که رفت و امد 

منو شوهرم هم خیلی دوست دارم هم خانواده هامون و خواهرامون زیاد رفت و امد میکنیم 

با دوستامونم قرار گذاشتیم هردفعه یه نوع غذا درست کنیم تجملاتی نشه که رفت و امد زیاد باشه هر پنجشنبه جمعمونم پره یا مهمون داریم یا مهمونیم تنها دلخوشی ماها اینروزا بگو بخند تو این دورهمیاس وگرنه ادم میپوسه که

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم چرا نبایدخانواده هارو باهم دعوت کرد؟؟؟ ممنون میشم بهم بگی چون تجربشو ندارم

اولا اینکه هر دو خانواده راحت نیستن.بعدشم ممکنه حرفی چیزی زده بشه به هر کدوم از دو طرف بربخوره و ناراحتی پیش بیاد.

عزیزم تجربه من  ...هفته یه بار یا ۱۰ روز یه بار مادر شوهرم اینا میان چون زیاد سفت نگرفتم  اونا میان غذا خوب میخان همش مرغ بلدرچین گوشت کباب کلا پدو هستن حتی جیگرم گوسفند شوهرم گرفت  گفت خودت کباب کن بخور کم خونی پدر شوهرم امد خونمون گفت بابا محمد جیگرا زنت خورد  گفت ن بابا گفت اااا خوب منم گفتم فردا شب بیایین

🤗
عزیزم تجربه من  ...هفته یه بار یا ۱۰ روز یه بار مادر شوهرم اینا میان چون زیاد سفت نگرفتم   ...

چ پررو

نوبرن والا

خب چرا دعوت نکردی؟ هرچه زودتر دعوت کن بعدم بهشون بگو به صورت عیرمستقیم حالا ک اشتی کردید ک دلیل دع ...

قبلا گفتم ک ملاحضه داداشتو میکنم ولی بازم میگن....

مشکل اینه خونه من و پدرشوهرم ی ساختمونه!بدشانسی تر اینک ی طبقه م هستیم با واحدای دیوار ب دیوار!!!!...

هربار ی مهمونی باشع باید مجبوری اونارم صداکرد ک ۴نفرن.......یعنی اگ من جدا جدام دعوت کنم هربار ک مهمونی باشه اینام هستن

اقا لایک نکنید اه......
وااا چرا خیلی خوبه که رفت و امد  منو شوهرم هم خیلی دوست دارم هم خانواده هامون و خواهرامون زیاد ...

خب گلم هرکسی یه جور روحیه ای داره من تو شلوغی واقعا کلافه میشم 

البته مهمونی میگیرم مثلا سالی دوبار مهمونی بزرگ میدم 

هرکسی هم از خواهر شوهرام بیاد شهرمون دعوتش میکنم ولی خب رفت و آمد زیادی دوست ندارم