2777
2789
عنوان

بنظرتون مهمونی بدم یا پرو میشن!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 48 پست

ول کن بابا منم مادر شوهرم غیر مستقیم بعصی وقتا میگه شما دعوت نمیکنید ولی مامان خودم خیلی میگه ک تو دعوتمون نمیکنی  ولی من کار خودمو میکنم بدونن کی خانوم خونست و هر وقت خودم لازم بدونم میدعوتم 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
عزیزم چرا نبایدخانواده هارو باهم دعوت کرد؟؟؟ ممنون میشم بهم بگی چون تجربشو ندارم

اگه روابط دوتا خانواده باهم خوبه اهل تیکه پرونی نیستن بگو ولی اگه فک میکنی میخوان قیافه بگیرن نگو

منکه همیشه دوتا خانوده رو باهم میگم جفت مامانا کلی کمکم میکنن یکی برنج میذاره یکی مدیریت میکنه خودت بسته به شرایطت ببین چجوری باید دعوت کنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا،خیلی نظرتون برام جالب بود! چرا نباید دو زن و مرد با هم دعوت شن؟ دلیل خاصی داره؟ 

چون یکی از اقوام ما هر دو طرف رو با هم دعوت میکنه هم اینکه خیلی شلوغ میشه هم اینکه واقعا آدم راحت نیست.بعدم یک بار زنداییم و خواهر اون خانوم شوخی شوخی بحثشون شد و خیلی زشت شد.چون بلاخره فرهنگ دو خانواده فرق داره

پس اگه برادرشوهر منا داشتیم چی می گفتین؟پریروز زنگ زده که افطاری چی دارین ما میخوایم بیایم با زن و دو تا بچه ی شیطون ..عصر زنگ زد منم روزه و بی حال توی جام خوابیده بودم ..خلاصه به هر سختی بود آماده کردم همه چیزا..بعد اومده میگه آره من هرچی منتظر موندم دعوت نکردی خودمون اومدیم

قبلا گفتم ک ملاحضه داداشتو میکنم ولی بازم میگن.... مشکل اینه خونه من و پدرشوهرم ی ساختمونه!بدشان ...

خب نه چرا اونام باید باشن

دعوت نکن یادبگیرن نیان

یعنی خواهرتو بیاد اونا بیان چیکار؟

برااینکه اینطوریم نشه

اول خانواده شوهرتو دعوت کن

بعدم خانواده خودتو

ب اونام نگو ک بیان

اگه هم شوهرت گفت بگو اونا ک چن روز پیش بودن

بعدم مامان باباهامون راحت نیستن وقتی باهمن

منم میخوام بامامانم اینا خلوت کنم و.‌‌..

پس خونه منم نزدیک پدرشوهرمه

هرکس بیاد اونام باید بیان؟

براخودتون قانون نذارید خودتونو بیچاره کنید

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
قبلا گفتم ک ملاحضه داداشتو میکنم ولی بازم میگن.... مشکل اینه خونه من و پدرشوهرم ی ساختمونه!بدشان ...

منم همین مصیبتو داشتم واس من ک دونفرن چهار نقر بود ک اصا مهمونیارو یکی نمیکردم ولی چون دو نفرن کسی میاد خونم میگه ما دو نفر بودیم چقد میخوریم مگه ولی بعده ی مدت مهمونی کوچیک بدم اونارو نمیگم اونم دیگه چیزی نگفت کلا مادر شوهرم فهمیده یکم اول غر میزنه باز خودش اروم میشه

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
پس اگه برادرشوهر منا داشتیم چی می گفتین؟پریروز زنگ زده که افطاری چی دارین ما میخوایم بیایم با زن و د ...

واقعااااا....البته درک میکنم برادرشوهر مجرد من انتظار داره من چنددفعه تو هفته براش غذا درست کنم چون مامانش نیس!!....خیلی پروه منم نمیکنم گمشه!نه اخلاق داره ن ادب تشکر 

اقا لایک نکنید اه......
پس اگه برادرشوهر منا داشتیم چی می گفتین؟پریروز زنگ زده که افطاری چی دارین ما میخوایم بیایم با زن و د ...

شمام میگفتی من روز خاصی در نظرم بود ک تدارک بهتر بچینم دیگه ببخشید خودتون یهویی اومدین نشد در بابا میلم پذیرایی کنم چه پروان اه

خب گلم هرکسی یه جور روحیه ای داره من تو شلوغی واقعا کلافه میشم  البته مهمونی میگیرم مثلا سالی ...

اره عزیزم روحیه ادم مهمه نباید اذیت بشی ولی من عاشق مهمون و مهمونیم شوهرم یه ماه شرایط من جوری بود هیچ جا نمیرفتیم میگفت سپیده دارم افسرده میشم با بچه ها یه شام بریم بیرون   

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دیوونه ای میخوای این جماعت مفت خور و دو به هم زنو دعوت کنی؟؟؟؟؟؟؟خیلی ببخشیدا دعوتشون نکن تا به دلشو ...

بخدا برااین حرکتاشون اصلا دوس ندارم ی لیوان اب بدم دستشون....پرو پرو میگن یکاری کردین ی گربه درتونو نزنه و مهمون بیاد.....ولی چون شوهرم بیلیاقته میخوام چندبار دهنشو صاف کنم با خرج مهمونی مفصل....بیان کوف کنن بببینم فک نکنن هیچکس جز خودشون عرضه نداره

اقا لایک نکنید اه......
عزیزم تجربه من  ...هفته یه بار یا ۱۰ روز یه بار مادر شوهرم اینا میان چون زیاد سفت نگرفتم   ...

خب دعوتشون نکن عزیزم به نظر من ماهی یه بار بگو من کلا سالی دوبار مهمونی میگیرم ماه رمصون و عید ک مامانم اینا میان ولی مادر شوهرم چون ساختمون مشترکه شاید مثلا سالی ۷ یا ۸ بار بشه 

درکل تو مهمونی و رفت وامد حدتعادلش خوبه

کاری نکنید ک به خانواده ها یا به خودتون بی احترامی شه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷