2777
2789
عنوان

تیرگی و لکه پوست پا بر اثر استفاده از ژیلت.

| مشاهده متن کامل بحث + 12725 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كرم موبر بزن 

تیره نمیکنه? خوب تمیز میکنه? فقط ساق پاهام لکه لکه شده و خیلی هم پوستم خشک میشه همش باس کرم بزنم به پاهام.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
دقیقااا تیغ که پوست و تیره میکنه  اپیلاسیون باید وایسی بلند شه کرم موبر کلی کثیف کاری داره

هزینش چقدر میشه? پماد یا کرمی بلد نیستی که تیرگی پامو درست کنه?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
شیداجون هزینش چطوریه بعد سوزش اینا نداره  بایس رف کلینیک؟

عزيزم متفاوته من خودم براي كله بدن و صورت ٧٠٠ميدم هر دوماه و نيم

من قبل و بعدش قرص ميخورم اوايل ميرفتم درد داشتم ولي خب عادي شد دردش زياد نيست كه ادم اذييت بشه

اره عزيزم بايد بري كلينيك

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
واسه تیرگی پوست یا برای موهای ساق پام برم لیزر? 

اگر باردار نیستی هیچ عوارضی نداره. لیزر الکس کن چون درد هم نداره. وقتی موهای روی پوست و زیر پوستی ها از بین میره خود بخود رنگ پوستت حالت طبیعی خودشو می گیره

هزار تیر حادثه، کمین گرفته در کمان    ولی اگر نخواهد او، یکی رها نمی شود
هزینش چقدر میشه? پماد یا کرمی بلد نیستی که تیرگی پامو درست کنه?

پا رو نمیدونم ولی‌من سر زانو هام‌ یه خورده سیاه بود یه مدت هر دفعه که رفتم حموم با سفید آب کشیدم پوستش خیلی بهتر شد