2777
2789
بجز جو دروبین ایناش محکمیش خیلی خوبه من خیلی ازدستم افتاده خخخ ولی قبلناساسمونگ داشتم ازدستم افتاده ...

ساسمونگ🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪

گروه سبز وزن الان ۶۳  وزن هدف ۵۷💪💪💪💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز جو دروبین ایناش محکمیش خیلی خوبه من خیلی ازدستم افتاده خخخ ولی قبلناساسمونگ داشتم ازدستم افتاده ...

سامسونگ یه مدل زده 

همزمان با ایفون هشت منتشر شد و تقریبا هم قیمت بود فوقالعاده کارامددتر از ایفون هشت 

بحث پولداری نیست بحث نوع تفکر افراد مملکتمونه که بیشتر دنبال جلب توجه و فخر فروشی هستن 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

گوشي آيفون عاليه من كه خيلي راضيم عكس و فيلم كه عالي ميگيره 

برنامه هاشم مثل برنامه هاي مزخرف اندرويد نيست كه تا بروز نكني باز نكنه يا كار نكنه يا وسط برنامه بسته بشه 

هنگ نميكنه

شارژش طرلاني مدت ميره 

خيلي دير داغون ميشه و بشكنه حتي اگر صفحه ي روش هم بشكنه بازم لمسش كار ميكنهز

سرعت خيلي بالايي داره 

همه چيزش عاليه

سامسونگ یه مدل زده  همزمان با ایفون هشت منتشر شد و تقریبا هم قیمت بود فوقالعاده کارامددتر از ا ...

اصلا قبول ندارم 

آيفون در برابر اون بهشته خواهر منم همون سامسونگ و خريد قبلش آيفون داشت يك ماه كهرباهاش كار كرد دوباره فروخت آيفون خريد كيفيت اين كجا و آن كجا

عزيزم واسه سوال دومت بازم برو توsettings بعد display and brightness بعدم گزينه raise to wake رو غير فعال كن

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
بچها سوال ديگه  وقتي صفحه گوشي خاموشه و كاري باهاش ندارم وقتي گوشي دو دست ميزني يا تكون ميدي ص ...

فک نمیکنم بشه کاریش کرد مدلشه دیگه

خوبه که

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
😶

چيه؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
واقعا؟ اخه میگن کار کردن باهاش سخته...چ مدلی خوبه ک قیمتشم مناسب باشه مثلا ۲ تومن 

ایفون در حد دو تومن دیگه نیست (غیر از ۵)تو بازار شایدم باشه اما مطمئن باش تعمیر شده اس و قطعاتش عوض شده مخصوصا ایفون 6  که دیگه نوش تو بازار نیس

ایفون ۷ هم ک ۳ تومن تا ۳ و نیمه 

💜هر ادمی رو ک میبینی داره تو خودش با مشکلاتی میجنگه که تو دربارش هیچی نمیدونی پس با همه مهربون باش💜 قلب💜
وااااي ممنون درست شد ممنون ممنون 😍😍😍

😘