2777
2789

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
😂😂😂😂

جلل خالق نمیدونستم ایفون متنن دارم اومده چه باحاله از پشت در کل لیست که سفارش داری برا شوهریاداوری میکنی بعد اگه گرفته بود راهش میدی خونه یا درکل برا مهموناتم خوبه که بنویسی لطفا دس خالی نفرمایید

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها میخام گوشی بخرم واقعا خوبه کار کردن باهاش چطوره

خوبه ولی خب ازادی برنامه اینا که در سامسونگ هست درایفون نیس ولی ایفون بخری دیگه باهیچ گوشی حال نمیکنی

گروه سبز وزن الان ۶۳  وزن هدف ۵۷💪💪💪💚💚💚
بچها میخام گوشی بخرم واقعا خوبه کار کردن باهاش چطوره

به نظرم اگه آيفون بگيري بعدش ديگه هيچ گوشي ديگه اي دوس نداري

من كه از آيفون 3g تا حالا كه ٧ دارم فقط آيفون

قبلش هم سامسونگ، سوني اريكسون، نوكيا، اچ تي سي داشتم ولي چندين ساله كه فقط آيفون

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
خوبه ولی خب ازادی برنامه اینا که در سامسونگ هست درایفون نیس ولی ایفون بخری دیگه باهیچ گوشی حال نمیکن ...

علت این بیشتر یه جو روانی 

الان که دیگه دست بچه ها هم ایفون هست 

دختره فقط بخاطر کلاسش رفته ایفون دست سوم چهارم خریده فقط بگه منم ایفون دارم 

چه مملکتی شده بخداااا😐

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
😂😂😂😂😂😂

والا بوخودا😆😆😆جلل الخالق

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خوبه ولی خب ازادی برنامه اینا که در سامسونگ هست درایفون نیس ولی ایفون بخری دیگه باهیچ گوشی حال نمیکن ...

واقعا؟ اخه میگن کار کردن باهاش سخته...چ مدلی خوبه ک قیمتشم مناسب باشه مثلا ۲ تومن 

و خدایی ک در این نزدیکی ست....
اينجوري رو صفحه مياد ك پيام اومده فقط متنش نمياد ???

آره فكر ميكنم فقط ميزنه كه پيام اومده ديگه نميزنه از كيه و متنش چيه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
علت این بیشتر یه جو روانی  الان که دیگه دست بچه ها هم ایفون هست  دختره فقط بخاطر کلاسش ر ...

بجز جو

دروبین ایناش محکمیش خیلی خوبه من خیلی ازدستم افتاده خخخ ولی قبلناساسمونگ داشتم ازدستم افتاده شکسته صفحش

درکل قبول دارم الان همه ایفون دارن همه پولدارشدن دیگه

گروه سبز وزن الان ۶۳  وزن هدف ۵۷💪💪💪💚💚💚