2777
2789
هيچي گلم اينو فريستادم سوال دومم رو جواب بدي ك دادي خيليم ممنونم ازت 

قربانت♥️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
آره مياد رو صفحه متنش نمياد  بخواي كلا روي صفحه هم نياد اون مسيري كه تو عكسا گفتم برو اين گزين ...

ن عزيزم من ميخام رو صفحه حالت پيام بياد فقط متن پيام نياد ك همون تنظبم قبلي ك گفتين زدم اصلا ن متن مياد نه چيزي ك بفهمم اس دارم

من زشت کی ام 😀😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهرم ۶ داره ۲ونیم میده بخرم ازش یعنی خوبه

اره ایفون خوبه میشه باهاش کار کرد 

ولی بگو تخفیف بده اشنا هستیا 😉😋

چن ساله دارتش؟

نو نگه داشته؟

تعمیر نرفته؟

حافظش ۱۶  ۳۲   ۶۴  ۱۲۸   

کدومشه دقت کن هر چقد حافظه بالاتر باشه قیمت بیشتر میشه 

💜هر ادمی رو ک میبینی داره تو خودش با مشکلاتی میجنگه که تو دربارش هیچی نمیدونی پس با همه مهربون باش💜 قلب💜
یعنی همه مدلاش خوبن حتی مدل پایین

مدلاي پايينش يه ايراد بزرگ داره كه اپل چند وقت پيش خودش اعتراف كرد:

آپديت جديد كه ميده كاري ميكنه كه سرعت گوشي كم بشه و يكم اذيت ميشي

از ٦ به بعد خوبه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچها من تازه گوشيم گرفتم از اشنا موبايل فروش ٦اس بود خيلي تميز اما وقتي نور زياد ميكنم و صفحه رو جايي ك همه صفحه سفيد باشه مببينم انگار بالا صفحه يع زره در حدخيلي خيلي كم انگار سايه داره بالا صفحع فقط فروشنده گفت حاله دورصفحه  ايفون طبيعيه شمام برا خودتون با دقت ببينيد هست يا ن كل صفحه ببينيد يكدسته بايد خيلي با دقت نگاه كنيد حالتي ك بالا صفحه زرد ميزنه خيلي كم بقيع جاها سفيد

من زشت کی ام 😀😂
اين قابليتش واسه اينه كه كمتر از دكمه هاش استفاده كني چون دكمه هاي آيفون خيلي حساسه بد نيست كه اين ق ...

عزيزم چرا تنظيمات ك اسكرين گرفته بودي پاك كردي نديدم درست حسابي

من زشت کی ام 😀😂
اصلا قبول ندارم  آيفون در برابر اون بهشته خواهر منم همون سامسونگ و خريد قبلش آيفون داشت يك ماه ...

نه عزیزم از لحاظ کیفیت دوربین و پردازنده خیلی قوی تره 

البته من طرفدارش نیستم 

کلا طرفدار اندروید نیستم

گوشی اندروید هم خیلی داشتم 

خودم ایفون هشت دارم  الان

ولی تو بحث مقایسه اونارو گفتم

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
واسه من اينجوري نيست همه جا يك دسته اگه ميدوني ببر يكي دوتا موبايل فروشي نشون بده شايد علت خاصي داره ...

عزيزم اين چرخش صفحشم بگو چجوري غير فعال كنم خيلي روًاعصابمه

من زشت کی ام 😀😂